Panasonic Toughpad 4K FZ-Y1 prava mrcina od tableta koja vrijedi 4.800$!

Fotografija članka: Panasonic Toughpad 4K FZ-Y1 prava mrcina od tableta koja vrijedi 4.800$!

Prava demonstracija moći novi je tablet koji dolazi iz japanske kompanije. Panasonic Toughpad 4K FZ-Y1 je lijep, iznimno robustan tablet uređaj po brutalnoj cijeni od čak 4.800$.

Oglas

Za početak ćemo reći kako Panasonic Toughpad 4K FZ-Y1 radi na novom Microsoftovom Windows 10 operativnom sustavu. Ekran je veliki, čak 20 inča, rezolucije je 4K (3840 x 2560 točaka, omjer ekrana 15:10), tako da je potpuno jasno kako ovaj tablet nije za obične smrtnike, nego ima svoju posebnu namjenu. Malo nam je teže zamisliti tko će ga kupovati.

S obzirom da se radi o vrlo robusnom tabletu, kažu čak i ako vam ispadne iz ruke izdržat će udarac. Kućište mu je od magnezija (okvir), te staklenih vlakana. Inače radi na moćnom Intel Core i7-5600U procesoru (vPro čipset), ima 16 GB RAM-a i 256 ili 512 GB interne memorije, kao i dodanu AMD FirePro M5100 grafiku.

Inače, dimenzije ekrana odgovaraju dimenzijama A3 papira, tako da vjerujemo kako će ga rado koristiti inženjeri, dizajneri i ljudi sličnih struka. Ugrađen je i HDMI 2.0 video izlaz, a dodatno ćete dobiti i Electronic Touch Pen (opcija), a koja je daleko naprednija od klasičnih digitalnih “stylus” olovki.

Samo ćemo vas podsjetiti na mega-cijenu od čak 4.800$. Ako ga nestrpljivo očekujete i želite kupiti, Panasonic Toughpad 4K FZ-Y1 tablet će se u prodaji pojaviti u prosincu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.