Panasonic ToughPad 4K 20 inčni tablet radit će na Windows 8.1 OS-u

Fotografija članka: Panasonic ToughPad 4K 20 inčni tablet radit će na Windows 8.1 OS-u

Već nam je od ranije poznat novi Panasonicov veliki tablet od 20 inča, a sada smo saznali i nešto više. Prepoznat ćete ga pod nazivom Panasonic ToughPad 4K.

Oglas

Točnije rečeno, Panasonic ToughPad 4K je dio kompanijine ToughPad serije. Karakterizira ga veliki i kvalitetni 20 inčni ekran koji je naravno osjetljiv na dodir, a što je opet idealna kombinacija u radu s novim Windows 8.1 operativnim sustavom.

Kako ga reklamiraju u kompaniji, Panasonic ToughPad 4K je veliki tablet za profesionalce. Radi na Intel Core i5 procesoru, ima čak 8 GB RAM, SSD disk za pohranu podataka od 256 GB, a kako saznajemo pojavit će se čak dvije inačice ovog tableta – jedan će biti “standardni”, a drugi će nositi oznaku Pro za profesionalce.

Panasonic ToughPad 4K

Sigurno će vas zanimati cijena, koja će vas… šokirati. Panasonic ToughPad 4K će se prodavati po mega cijeni od 6.000$, a ako želite dokupiti digitalnu olovku platit ćete dodatnih 370$. Naravno, ovo nije tablet za široke narodne mase, u prvom redu je namijenjen agencijama i kompanijama koje se bave animacijama, profesionalnim dizajnom i slično.

Kao što ćete vidjeti i na video prilogu niže Panasonic ToughPad 4K djeluje impresivno, ali je i prilično skup.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.