Panasonic Toughbook C2 – konvertibilni robusni prijenosnik s Windows 8 Pro OS-om

Fotografija članka: Panasonic Toughbook C2 – konvertibilni robusni prijenosnik s Windows 8 Pro OS-om

Već neko vrijeme nismo ništa pisali o posebnoj “robusnoj” kategoriji prijenosnih računala kao što je Panasonic Toughbook C2, a koji su namijenjeni za rad u teškim uvjetima.

Oglas

Kada kažemo teškim uvjetima, tada mislimo terenski rad, građevinu, trgovačke putnike, odnosno sve one poslove u kojima se računalo ne nalazi u kancelariji, nego se najviše koristi na otvorenom. Novi Panasonicov mališan s 12,5 inčnim ekranom će izdržati sve, a po novom je dobio i Windows 8 Pro operativni sustav, tako da će vam poslužiti još bolje.

Što se hardverske konfiguracije tiče, radi na 3. generaciji Intel Core “Ivy Bridge” procesoru oznake i5-3427U vPro, koji je vrlo štedljiv pri potrošnji baterije, tako da će ona izdržati i do 11 sati rada.

Uz spomenuti 12,5 inčni HD (anti-reflective/anti-glare) IPS ekran rezolucije 1366×768 točaka, ugrađena su dva USB 3.0 ulaza, ima HD web kameru (720p), a podržava Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth i kao opciju 4G LTE ili 3G širokopojasni Internet.

Kako saznajemo, Panasonic Toughbook C2 će se pojaviti na svjetskom tržištu u prosincu ove godine po cijeni od 2.949$, a uz kupovinu dobit ćete i 3-godišnju garanciju. Kada će se pojaviti u Hrvatskoj, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Video koji slijedi je na njemačkom, ali ćete svejedno dobiti bolju sliku o ovom robusnom prijenosniku iz Panasonica.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.