Panasonic T30 i T44: dva ekstra povoljna smartfona popularne kompanije

Fotografija članka: Panasonic T30 i T44: dva ekstra povoljna smartfona popularne kompanije

Panasonic je predstavio svoja dva nova pametna telefona u Indiji pod nazivima T30 i T44  koji će se prodavati po cijeni od 49$ odnosno 64$.

Oglas

Prvo ćemo reći pokoju informaciju više za sve one kojima je dizajn to jest u ovom slučaju boja pametnog telefona jedan od presudnih i glavnih elemenata kupnje. Dakle, Panasonic T30 će za kupnju biti dostupan u metalnik srebrnoj, metalik zlatnoj i „čelično“ sivoj boji dok će Panasonic T44 krasiti ružičasto-zlatna boja te boja šampanjca i plava boja. Uz oba će uređaja kompanija kupcima pokloniti i zaštitu za ekran u vrijednosti od nekih 5 USD. Sada krenimo na njihove hardverske specifikacije koje su poprilično slične.

Panasonic T30 i T44 dolaze sa kompaktnim 4-inčnim ekranom WVGA (480 x 800 piksela) rezolucije ispod kojeg radi nespecificirani četverojezgreni procesor sa radnim taktom od 1.3 GHz. Još im je jedan zajednička stvar i kamere; 5 MP stražnja kamera sa LED bljeskalicom te 2 MP prednja selfie kamera. Od istih karakteristika spomenimo i kako oba raspolažu Dual SIM podrškom,  a od opcija povezivanja još nude i Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPRS/ EDGE, Micro USB i GPS.

Naravno, uz iste karakteristike moraju postojati i neke različitosti, pa tako jeftiniji Panasonic T30 model dolazi sa Android 5.1 Lollipop operativnim sustavom, zatim sa skromnih 512 MB RAM-a te sa 4 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti MicroSD karticama do ukupno 32 GB. Osim toga ovaj uređaj raspolaže i baterijom kapaciteta 1.400 mAh koja se smjestila u kućište dimenzija 126 x 64 x 10.3 milimetara.

S druge strane, Panasonic T44 za 64$ nudi Android 6.0 Marshmallow operativni sustav povrh kojega se nalazi Panasonic Sail korisničko sučelje, a tu je i 1 GB RAM-a te 8 GB proširive interne memorije (do ukupno 32 GB). Za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.400 mAh, a ona se našla u kućištu dimenzija 127.3 x 66 x 9.65 milimetara.

panasonic_t44

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.