Panasonic Product seminari održani u Zagrebu

Fotografija članka: Panasonic Product seminari održani u Zagrebu

Ukratko, na seminarima su predstavljeni novi Panasonicovi proizvodi s naglaskom na one koji imaju oznaku 3D. Raspon je širok – od LCD HD TV-a i plazmi, preko video kamera pa sve do digitalaca (no, bilo je i slušalica, Blu-ray playera,…). To je onaj dio koji nas je interesirao. Manje su nas zanimali uređaji kao što su frižideri, perilice, pekači kruha ili uređaji za mušku i žensku higijenu, no i to smo vidjeli.

Jučer i danas su u zagrebačkom hotelu Antunović održana po dva seminara, dakle ukupno četiri, a sutra 15. travnja se ekipa iz Panasonica seli u Osijek (Hotel Osijek, Šamačka 4, Osijek), dok su u ponedjeljak 18. travnja u Splitu (Radisson Blu Resort, Put Trstenika 19, Split).

Od uređaja koji su nas zainteresirali, bili su televizori visoke rezolucije TX-P65VT20, TX-P50V20, TX-P50S20, TX-L42V20, zatim digitalni fotoaparati DMC-G2W, DMC-FZ100, DMC-FZ45, te nekoliko modela kamera. Nakon same prezentacije uživali smo u 3D prikazima filma Avatar na Panasonicovim televizorima, a imali smo prilike i vidjeti kako i manji modeli digitalnih fotoaparata mogu snimiti 3D sliku. Evo i nekoliko fotki s prezentacije.

Sve u svemu, bilo je zanimljivo, iako mislimo kako bi ovakve vrste prezentacija trebalo odvojiti posebno za distributere (partnere, prodavače) i za novinare, jer su interesi ipak drugačiji. To smo im i naveli u anketi koju smo ispunili, pa se nadamo da će poslušati naš dobronamjerni savjet :)

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.