Panasonic P55 Max službeno sa divovskom baterijom od 5.000 mAh

Fotografija članka: Panasonic P55 Max službeno sa divovskom baterijom od 5.000 mAh

Svoju službenu premijeru u Indiji je imao najnoviji član Panasonic obitelji. Riječ je o pametnom telefonu naziva Panasonic P55 Max koji dolazi sa povoljnom cijenom od 132 USD.

Oglas

Mogli bismo reći kako je Panasonic P55 Max u neku ruku nasljednik originalnog Panasonic P55 modela koji je predstavljen nama već davne 2014. godine. Naravno kao i svaki pravi nasljednik i Panasonic P55 Max dolazi sa nekim nadogradnjama u odnosu na originalni model.

Tako je jedna od ključnih značajki na listi specifikacija Panasonic P55 Max smartfona njegova ogromna baterija kapaciteta 5.000 mAh. U svome se radu ovaj pametni telefon oslanja na MediaTekov MTK6737 procesor koji radi na taktu od 1.25 GHz te je uparen sa Mali-T720 grafikom, 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Panasonic P55 Max dolazi sa IPS ekranom od 5.5 inča koji raspolaže 720p rezolucijom te je prekriven Asahi zaštitom od grebanja i udaraca. Sa stražnje strane se nalazi 13 MP glavna kamera uparena sa četverostrukom LED bljeskalicom, dok je sa prednje strane smještena 5 MP selfie kamera. Ovaj Dual-SIM (Dual Standby) pametni telefon radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu te dolazi sa 4G VoLTE, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i GPS podrškom.

I za kraj spomenimo kako Panasonic P55 Max za sada u prodaju dolazi na Flipkart i to u mat crnoj boji i boji šampanjca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.