Panasonic na IFA 2012 sajmu LIVE (uživo) uz novu AV tehnologiju i kućanske aparate

Fotografija članka: Panasonic na IFA 2012 sajmu LIVE (uživo) uz novu AV tehnologiju i kućanske aparate

Na IFA 2012 sajmu koji počinje za nekoliko dana Panasonic će predstaviti najnovije napredne AV tehnologije, te po prvi puta i inovativne kućanske uređaje.

Oglas

Na samom Panasonicovom IFA štandu japanski će proizvođač prezentirati najširi koncept povezivosti u ovoj industriji. Pametno povezivanje povezuje u sustav širok spektar uređaja za svakodnevnu uporabu, od audio-vizualne opreme do uređaja za domaćinstvo i energetskih uređaja.

Panasonic će pokazati i kako se uređaji van kuće mogu inteligentno povezati u sustav, u cilju ostvarenja ideje održivosti i komfora.

Panasonic je duboko posvećen iznalaženju cjelovitih rješenja za inteligentne i integrirane domove budućnosti. Kombinirajući svoje inteligentne tehnologije i ekološke ideje tvrtka čini ogromne korake kako bi ostvarila svoj cilj i do 2018. postala vodeća tvrtka elektroničke industrije na polju “zelenih” inovacija.

Na IFA-i 2012, Panasonicov će se štand sastojati iz 3 glavna dijela:

Zona uređaja
Ovo je prva godina u kojoj će Panasonic javnosti predstaviti i svoje kućanske uređaje. Osim široke ponude kućanskih uređaja, uz niz noviteta na štandu će biti predstavljeni i koncept proizvodi kao i proizvodi za japansko tržište, u svrhu inspiracije europskog potrošača.

Svi uređaji na IFA-i 2012 dijelom su Panasonicove zelene vizije, i donijet će niz novih tehnoloških rješenja koji će podići razinu energetske učinkovitosti i smanjiti potrošnju vode.

Digitalna AV zona
U Digitalnoj AV zoni posjetitelji će moći uživo vidjeti različite ekrane visoke rezolucije kao i najnoviju 3D tehnologiju. Tu će biti pokazana i Panasonicova proširena ponuda povezivih, digitalnih AV uređaja, uključujući i najnovije, nagrađivane Smart VIERA televizore.

Vodeći se Panasonicovomvizijom “Smart and Eco lifestyle” (Inteligentan i ekološki osviješten način života), Smart VIERA grupa proizvoda donosi i jednu novu lakoću korištenja, zahvaljujući povezivosti različitih uređaja, poput mobilnih uređaja, WiFi kompatibilnih LUMIX digitalnih kamera i AirPlay kompatibilne audio opreme.

Koncept zona
U Koncept zoni će biti predstavljena razna rješenja za budućnost povezivosti. Predstavljen će biti i Panasonicov pristup ostvarenju povezivog doma bez ispuštanja CO2plina, ali i kako odabran spektar bijele tehnike i malih kućanskih aparata može pridonijeti zdravijem načinu života.

Dizajn kutak
U Kutku za dizajn, smještenom između Zone uređaja i Digitalne AV zone, pokazani će biti razni proizvodi stvoreni u skladu s Panasonicovom dizajn filozofijom ‘Future Craft’.Posjetitelji će moći vidjeti LED žarulju nagrađenu Gold iF Designnagradom, kao i širok spektar predivno dizajniranih flat televizora s uskim okvirom, perilice rublja, hladnjake i kuhinjske uređaje.

Panasonic LIVE @ IFA
Već drugu godinu Panasonic će s IFA-e emitirati live, interaktivne prijenose, kako bi ljudima diljem svijeta omogućili da sudjeluju u Panasonicovim prezentacijama i osjete svijet inovacije. Za sve one koji ne mogu biti na IFA-i osobno omogućen će biti online streamingkao i mogućnost da Panasonicove stručnjake pitaju o najnovijim proizvodima i tehnologijama. Među prestižnim gostima LIVE@IFA ove godine tu će biti Kazuhiro Tsuga, predsjednik Panasonica,i Laurent Abadie, CEO idirektor Panasonic Europe.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.