Panasonic Lumix ZT10, TZ8, FT2, ZX3 i FX66 – pet novih modela

Fotografija članka: Panasonic Lumix ZT10, TZ8, FT2, ZX3 i FX66 – pet novih modela

Panasonic Lumix ZT10, TZ8, FT2, ZX3 i FX66 – pet novih modela

Panasonic ponosno predstavlja pet novih kompaktnih Lumix modela. TZ10 i TZ8 su najnoviji članovi popularne TZ linije nazvane „Travel companion“ ili „Suputnik“. Opremljeni su s 25 mm ultra-širokokutnim Leica objektivima, snažnim 12x optičkim zoomom dok TZ10 ima i savršenu sposobnost snimanja filmova u AVCHD Lite. ZX3 objedinjuje snažni 8x optički zoom Leica objektiva zajedno s 14.1 megapikselnom visokom rezolucijom CCD senzorom u još tanjem i kompaktnijem elegantno dizajniranom obliku. Robustni FT2 je model koji je otporan na udarce, vodu i pijesak, te što je posebno svojstvo u ovoj kategoriji aparata, sadrži visoko kvalitetnu LEICA sklopivu optiku s 28mm širokim kutom i 4.6x optičkim zoomom. FX66 je opremljen 25mm širokim kutom i 5x optičkim zoomom u super-kompaktnom elegantnom obliku i sadrži procesnu tehnologiju nove slike “Intelligent Resolution”.

Novi kompaktni modeli pružaju veliku zabavu ostvarivanja savršenih snimaka napravljenih s velikom lakoćom čak i za početnike. Svaki model biti će dostupan u različitim bojama i naći će se u trgovinama od ožujka.

Detalje o pojedinim modelima objavljujemo uskoro.

Panasonic Lumix ZT10, TZ8, FT2, ZX3 i FX66 – pet novih modela

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.