Panasonic LUMIX GM1 – džepni digitalac s prepoznatljivim stilom

Fotografija članka: Panasonic LUMIX GM1 – džepni digitalac s prepoznatljivim stilom

Japanska je kompanija predstavila novi i napredni digitalac, Panasonic LUMIX GM1, fotoaparat koji stane u vaš džep. Mali je ali snima vrhunske fotografije.

Oglas

Pridružujući se LUMIX G obitelji kao do sada najkompaktniji LUMIX G fotoaparat s izmjenjivim objektivom, on pruža savršeni sklad stila i fotografskih performansi paralelno s izvanrednom kvalitetom slike.

Panasonic LUMIX GM1 je upario senzor od 16 megapiksela s Panasonicovim naprednim Venus Engine procesorom za sliku radi dobivanja nevjerojatnih detalje, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Povrh toga, Panasonic LUMIX GM1 omogućuje stvaranje visoko kvalitetnih full HD (1080p) video zapisa jednostavnim pritiskom tipke.

Panasonic LUMIX GM1 - džepni digitalac s prepoznatljivim stilom

Panasonic  LUMIX GM1 trenutno predstavlja najkompaktniji i najstiliziraniji LUMIX G fotoaparat. Inovativan dizajn omogućio je Panasonicu smjestiti najnoviju fotografsku tehnologiju u kompaktno tijelo fotoaparata. Ovo ne samo da daje elegantan izgled i doživljaj ovomu fotoaparatu, već on lagano pristaje u vaš džep i može se prilagoditi svakodnevnim aktivnostima svakog stilski osviještenog entuzijasta.

Panasonic LUMIX GM1 vanjština nudi rafiniran, klasičan stil s aluminisjkim tipkama i brušenim metalom.

Fotoaparat idealan za perfekcioniste i foto entuzijaste, Panasonic LUMIX GM1 nudi izbor potpunog ručnog upravljanja, inteligentne kontrole za jednostavno fotografiranje te niz kreativnih mogućnosti.

3-inčni dodirni zaslon olakšava kadriranje savršenog snimka, namještanje fokusa pa čak i aktiviranje okidača jednim dodirom. LUMIX GM1 također posjeduje inteligentne auto modove, za jednostavnu operaciju „naciljaj i slikaj“ čime se ne smanjuje kvaliteta slike.

Raspon od 22 kreativna filtera dozvoljava i dodavanje osobnog štiha svakoj fotografiji. Omogućeno vam je čak i kreiranje Time Lapse snimke ili Stop-motion animacije kako biste prikazali svu svoju kreativnost.

Panasonic LUMIX GM1 - džepni digitalac s prepoznatljivim stilom

Nadalje, tihim načinom rada okidača upotreba fotoaparata moguća je i na mjestima kao što su koncerti klasične glazbe ili izložbe gdje fotografiranje inače nije dopušteno radi ometajućeg zvuka okidanja.

Panasonic LUMIX GM1 namijenjen je brzini i pokretljivosti. Uz Light Speed autofokus on je spreman i samo čeka uhvatiti savršen trenutak sa zadivljujućom preciznosti. Low-light autofokus će omogućiti izvanrednu brzinu u uvjetima ekstremno slabog osvjetljenja, pa nesmetano možete izražavati svoju kreativnost i u onim trenucima kada se možete osloniti samo na zvijezde i uličnu rasvjetu.

Očekivani datum lansiranja Panasonic LUMIX GM1 planiran je za početak prosinca 2013. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.