Panasonic LUMIX GF6 – elegantni visokokvalitetni digitalac za svakodnevno fotografiranje

Fotografija članka: Panasonic LUMIX GF6 – elegantni visokokvalitetni digitalac za svakodnevno fotografiranje

Panasonicov LUMIX DMC-GF6 najnoviji je “bezzrcalni” digitalni fotoaparat u kompaktnoj seriji LUMIX G. Na prvi pogled izgleda vrlo zanimljivo, a kvaliteta je također na visini.

Oglas

LUMIX DMC-GF6 donosi novi Live MOS senzor, Venus Engine i visokoprecizni ‘Light Speed AF’ autofokus, što rezultira izvrsnom kvalitetom slike. Ovo je odličan odabir za sve fotografe naviknute na fotografiranje vlastitim smartphoneovima, a koji žele bolje i profesionalnije fotografije, zahvaljujući manualnoj kontroli ekspozicije, brzine okidača i izboru objektiva.

LUMIX DMC-GF6, sa svojih 19 filter efekata nije samo zamjenski fotoaparat nego i kreativni alat za svakog korisnika koji želi eksperimentirati i napredovati od običnog snapshot fotografa do ozbiljnije razine. Ugrađena Wi-Fi opcija i NFC (Near Field Communication) kao nikad dosad olakšavaju daljinsko fotografiranje tabletom ili smartphoneom, transfer slika i dijeljenje istih s prijateljima, obitelji i online svijetom.

Uz to, DMC-GF6 sada ima i video record gumb tako da je moguće snimati HD video (1920×1080, 50i) u AVCHD formatu, sa stereo zvukom. Iznenađujuće za svoj elegantni izgled, fotoaparat ima i ugrađenu bljeskalicu (GN6.3 ISO160・m / GN5.0 ISO100・m) te 3-inčni displej, koji je moguće rotirati do 180 stupnjeva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.