Panasonic LUMIX G FishEye 8mm – izmjenjiv objektiv

Fotografija članka: Panasonic LUMIX G FishEye 8mm – izmjenjiv objektiv

 Novi sustav objektiva sastoji se od 10 elemenata u devet grupa, vrlo je kompaktan zahvaljujući korištenju Micro Four Thirds i može se nazvati najmanjim i najlakšim na svijetu. Duljina – 51,7 mm (od vrha leće do baze učvršćenje) i težine 165 grama. Korištenje ED leća omogućuje postizanje stabilnih i visokih performansi slike fokusirajući se na bilo koju udaljenost: od izbliza do beskonačnosti. U ovom slučaju posljedice izobličenja i odstupanja u boji se minimiziraju.

LUMIX G FishEye 8mm / F3.5 ima ugrađeni sustav fokusiranja koji pruža povećanu udaljenost izoštravanja.

Kod postavljanja objektiva na kameru  LUMIX G Micro System omogućuje vam se korištenje funkcije brzog i preciznog fokusa kontrasta AF. Sedam lamela blende daju otvore okruglog oblika što dopušta da postigne efekt izglađivanja na područja slike koja su izvan fokusa prilikom snimanja.  Također možete koristiti filtar filma, kao što su želatina, koja je umetnuta u stražnjem dijelu objektiva za veću efikasnost filtera. 

Objektiv je opremljen s električnim step motorom da bi se osigurala brzo i tiho fokusiranje u foto i video snimanju. Uređaj ima višestruko presvučene leće za smanjivanje odsjaja i odraza bljesak, što dodatno poboljšava optičke karakteristike.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.