Panasonic Lumix DMC-TZ10 s ugrađenim GPS-om

Fotografija članka: Panasonic Lumix DMC-TZ10 s ugrađenim GPS-om

Panasonic Lumix DMC-TZ10

Ovaj super moćni 12.1-megapikselni TZ10 unaprijeđen je dodatno kako bi udomio atraktivne dodatke uključujući tehnologiju Intelligent Resolution (Inteligentne Rezolucije) kao i ugrađeni GPS uređaj i ručnu ekspoziciju. Mnoštvo funkcija, za snimanje fotografija i filmova raspoređeno je na dobro organiziranim komandama uključujući i zaseban gumb za snimanje filmova namijenjen za jednostavno korištenje u oba načina snimanja.

Nova tehnologija obrade slike “Intelligent Resolution” uključena je u Venus Engine HD II za TZ10. Prepoznajući signale, čak i ako su na rubovima predmeta, oni sastavljaju detaljnu teksturu ili samo laganu gradaciju na početku, a onda daju ogovarajuće poboljšanje rubnim odnosno teksturnim područjima. Nasuprot ravnomjernom pojačanju oštrine, moguće je realizirati optimalnu obradbu signala kako bi cjelokupnoj slici dali prirodnu jasnoću i sitne detalje.

Panasonicov iA (Intelligent Auto) način – zaštitni znak LUMIX kamera — uključuje POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) čije funkcije udvostručuju moć suzbijanja vibracija u usporedbi sa standardnim sustavom stabilizacije slike, MEGA O.I.S. Stisak ruke do kojeg dolazi prilikom pritiska na gumb za fotografiranje ili kod noćnog snimanja s niskom brzinom okidanja, učinkovito je kompenziran novim POWER O.I.S. kako bi uživali u fotografiji bez zamućenja. iA način je također dostupan kod funkcije za snimanje filmova. On automatski izabire najpovoljniji izbor prizora i pomaže ispraviti probleme s drhtanjem ruku, fokusom i bistrinom – što čini iA način jedinom izbornom opcijom za ostvarivanje lijepih fotografija i video zapisa.

Uz to, ručno upravljanje brzinom zatvarača i otvorom blende dostupno je uz A/S/M način za napredne korisnike kako bi izabrali uživanje u kreativnosti fotografije.

Sada je napokon ugrađen GPS u svjetski poznatom “suputniku“ TZ10, ne samo da bi se zabilježilo geografsku širinu i duljinu već i prikazalo informaciju o lokaciji, dok istodobno fotografiramo ili vraćamo fotografije unatrag kako bi povećali zabavu pregledavanja fotografijama s putovanja.

TZ10 ima 3-inčni Inteligent LCD Display visoke rezolucije od 460.000-piksela sa široko-kutnim gledanjem i AR (Anti-Reflection) podstavom, odličnom vidljivosti tijekom snimanja i mogućnošću reprodukcije fotografija i filmova.

Unatoč kompaktnom obliku koji stane u džep, ovaj pravi hibridni, svestrani digitalni fotoaparat DMC-TZ10 zasigurno će zadovoljiti svakog korisnika na svakom nivou fotografiranja sa svojom izvanrednom učinkovitošću, a nudi bogato iskustvo kao nikad prije. TZ10 će biti dostupan u trgovinama od ožujka u crnoj, srebrnoj, plavoj, smeđoj i crvenoj boji.

Panasonic Lumix DMC-TZ10

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.