Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 – vrhunska slika sa samo jednim objektivom

Fotografija članka: Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 – vrhunska slika sa samo jednim objektivom

Mnogi od vas bi željeli imati digitalac koji snima vrhunske fotografije u svim uvjetima, bez mijenjanja objektiva. Upravo te karakteristike ima novi Panasonic LUMIX DMC-FZ1000.

Oglas

Elegantnog dizajna, izdržljive građe s uključenim fiksnim F2.8-4.0/25mm-400mm LEICA DC VARIO-ELMARIT objektivom, Panasonicov novi LUMIX FZ1000 je fotoaparat koji pruža zapanjujuću kvalitetu slike bez potrebe za dodacima i drugim objektivima. LUMIX DMC-FZ1000 prvi je prijelazni tip fotoaparata (bridge) koji posjeduje mogućnost 4K snimanja video sadržaja koji ostavlja bez daha u četiri puta većoj rezoluciji od Full HD načina snimanja.

Uz pregršt naprednih karakteristika i funkcija, LUMIX DMC-FZ1000 savršen je prijelaz između standardnih kompaktnih fotoaparata i složenijih, glomaznijih DSLR fotoaparata. Iznimni rezultati postižu se već samim pritiskom gumba okidača bez potrebe za kompliciranim namještanjima i podešavanjima, zahvaljujući 20.1 MP senzoru. Kombinacijom performansi, izdržljivosti i praktičnosti u jednom, LUMIX DMC-FZ1000 olakšava hvatanje i snimanje nevjerojatnih video snimki i slika – što je idealno ako ste na odmoru i boravite u divljini ili uživate u prirodi s obitelji.

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000

Ljepota Ultra HD 4K snimanja po prvi put je dostupna na kompaktnom fotoaparatu omogućujući stvaranje realističnih i višedimenzionalnih filmskih doživljaja. Veliki senzor zajedno sa svijetlim LEICA DC VARIO-ELMARIT objektivom koji osiguravaju 4K snimanje stvaraju takvu kvalitetu videa koju jednostavno morate vidjeti kako biste povjerovali u nju. S nizom krajnje kvalitetnih video izlaza, snimke se mogu prenijeti, urediti te se u njima u konačnici može uživati, brzo i lako. Super brzo Full HD snimanje također je omogućeno kod LUMIX DMC-FZ1000 fotoaparata – s toliko dostupnih video opcija, LUMIX DMC-FZ1000 pravo je rješenje za svakog tko ima potrebu za stvaranjem videa.

Uz svestrani 25-400mm fiksni objektiv, jedino od opreme što ćete nositi u svom ruksaku bit će LUMIX DMC-FZ1000, što će vam olakšati uspon do onih zahtjevnijih vidikovaca.

Pomoću niza različitih filtera vaše fotografije s odmora bit će još efektnije. LUMIX DMC-FZ1000 sadrži 22 filtera, od Sepije do High Dynamic efekta, od Soft Focus efekta do Miniature efekta. I kad ste stvorili svoje majstorsko djelo, razne mogućnosti povezivanja LUMIX DMC-FZ1000 fotoaparata dat će vam da ga podijelite s vašim prijateljima i obitelji čak i kada niste kući. Štoviše, koristeći smartphone ili tablet, fotografije i video zapisi mogu se snimati na daljinu, kao i podešavati zum, fokus i ekspozicija.

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.