Panasonic Lumix DMC-FX75 u srpnju na tržištu

Fotografija članka: Panasonic Lumix DMC-FX75 u srpnju na tržištu

Od prednosti ovog fotoaparata može se primijetiti sustav automatskog izoštravanja i 11 točaka za prepoznavanje lica.  Osim toga, Panasonic Lumix DMC-FX75 može snimati HD video sa 1280 x 720 piksela. I konačno, ima 3-inčni zaslon osjetljiv na dodir.

 

Uz sve to, model ima malu debljinu od 24 mm. Fotoaparat Panasonic Lumix DMC-FX75 je pristojno rješenje za svakodnevno snimanje, jer je tanak i na taj način je prikladan za nošenje sa sobom posvuda, i prilično je dobar, posebno za kompaktne, mogućnosti.

Osim toga, objektiv ima raspon blende od f/2.2 do f/5.9.  Dodajmo da je raspon osjetljivosti matrice na Panasonic Lumix DMC-FX75 od 80 do 1600 ISO i brzina zatvarača može biti u rasponu od 1 / 2000 do 60 sekundi. Podržava video snimanje s rezolucijom od 1280 x 720 piksela formata AVCHD Lite ili QuickTime Motion JPEG.  Spremanje, pohrana  fotografije i video snimaka  je na karticu SDHC / SDXC.

Panasonic Lumix DMC-FX75 će biti dostupan sredinom srpnja u crnoj i srebrnoj boji. Preporučena vrijednost za prodaju na malo na 299,95 dolara.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.