Panasonic KX-PRW120 i KX-PRS120 digitalni bežični telefoni s novim dizajnom i funkcionalnošću

Fotografija članka: Panasonic KX-PRW120 i KX-PRS120 digitalni bežični telefoni s novim dizajnom i funkcionalnošću

Panasonic je najavio dva nova proizvoda u kategoriji svojih digitalnih bežičnih telefona (DECT): Panasonic KX-PRS120 i Panasonic KX-PRW120 (podržava Wi-Fi).

Oglas

PanasonicKX-PRS120 i Panasonic KX-PRW120 namijenjeni su prvenstveno za europsko tržište. Krase ih sofisticiran i suvremen dizajn, koji korisnicima pruža još ugodniji, luksuzniji i napredniji doživljaj telefoniranja, bilo kod kuće ili u uredu.

Najjači model, Panasonic KX-PRW120, kombinira sofisticirani dizajn i najnoviju Smartphone Connect funkciju za korisnike smartphoneova i tableta, uz niz jedinstvenih novih mogućnosti. Model KX-PRS120 kompaktnog je i tankog dizajna, jednostavne elegancije, i nudi niz mogućnosti koje garantiraju izvrsnost. Dodatna dva modela, KX-PRW110 i KX-PRS110, nude iste mogućnosti i dizajn kao i Panasonic KX-PRW120 i KX-PRS120, ali bez telefonske sekretarice (dobavljivost ovisna o tržištu).

Svi Panasonicovi DECT modeli stvoreni su za korisnika. Oblik telefonskih slušalica savršeno će se uklopiti u interijere domova i ureda. Preglednost inteligentno raspoređenih kontrola pruža jednostavnost korištenja, a prekrasno grafičko sučelje velikog 2.2-inčnog (QVGA) TFT LCD-a u boji garantira lagano očitavanje teksta i brojki.

KX-PRW120 je savršen izbor za poslovne i privatne korisnike. Jedinstvena horizontalno odloživa slušalica omogućava lako i sigurno podizanje, a “kukasti” punjač s magnetskim adapterom omogućava njeno fiksiranje. Uz to, korisnici mogu uživati i u luksuzu dodira pravog metala koji je korišten za izradu slušalice.

KX-PRS120 pak krasi jednostavan, tanak i elegantan dizajn koji se fino uklapa u suvremene interijere. Minimalne varijacije površine slušalice omogućavaju laku diferencijaciju svake tipke putem dodira. Unatoč svojoj tankoj formi, slušalica ne klizi iz ruke i može samostalno stajati, za lakše korištenje bez ruku.

Smartphone Connect opcija
Zahvaljujući Wi-Fi opciji, Panasonic KX-PRW120 ima još šire komunikacijske mogućnosti. Uz Smartphone Connect aplikaciju vaš se smartphone transformira u bežični DECT telefon. Putem Wi-Fi mreže, u ovaj sustav možete dodati do četiri uređaja, poput smartphonea ili tableta te dodatnih pet DECT slušalica. Kod dolaznog poziva ne morate trčati do vaše najbliže DECT slušalice, nego poziv možete primiti i na vašem smartphoneu.

Panasonic KX-PRW120 slušalica može se koristiti i kao intercom, u kombinaciji sa smartphoneom. Dolazni poziv jednostavno preusmjerite s fiksne linije na smartphone ili organizirajte grupni, konferencijski poziv između slušalice, smartphonea i trećeg sudionika. To je najjednostavniji, i najzgodniji način povezivanja i komunikacije.

Registrirani uređaji putem Wi-Fi opcije, imaju dakle sljedeće mogućnosti:
•    Odgovaranje na pozive s fiksne linije
•    Zvanje brojeva putem fiksne linije
•    Korištenje uređaja kao intercoma
•    Transfer poziva
•    Uspostava konferencijskih poziva

Aplikacija Smartphone Connect
Putem Wi-Fi veze, Panasonicova Smartphone aplikacija pretvara korisnikov smartphone u slušalicu bežičnog Panasonic KX-PRW120 telefona. Korisnik tako može svojim smartohone uređajem ostvariti poziv prema van putem fiksne linije, što omogućava čak i uštedu u samoj cijeni poziva. Istovremeno, na ovaj se način može izbjeći i problem slabog signala. Uz to, broj dolaznog poziva na fiksnu liniju Panasonic KX-PRW120 telefona prikazuje se i na ekranu smartphonea.

Kristalno jasni razgovori, bez obzira na uvjete
Sa svojih 15 godina iskustva na DECT tržištu i još više na tržištu samih audio uređaja, Panasonic svakako zna sve što se može znati o vrhunskoj kvaliteti zvuka. Zahvaljujući sustavu ispravki grešaka, sve nove slušalice imaju iznimno čist zvuk, čak i kad su udaljene od baznog uređaja, što omogućuje još čišće razgovore s manje prekida. Bilo da ste u kući, u podrumu ili u dvorištu, možete razgovarati bez poteškoća i iznenađenja.

Jedan od razloga je i taj što sve Panasonicove DECT slušalice imaju eliminaciju buke (Noise Reduction Function), koja smanjuje buku u okolini osobe s kojom pričate. Bilo da telefonski razgovarate s rođakom uz dječju graju u pozadini ili zovete prijatelja usred ulične gužve, vaši pozivi bit će jasni i razgovjetni, s minimumom pozadinske buke.

Iznimna kvaliteta zvuka
Novi modeli imaju i posebno prilagodljiv zvučni sustav (Customised Sound System) koji omogućava da prilagodite visinu tona glasa na telefonu za što ugodnije razgovore.

Vrhunske performanse
Unatoč malim dimenzijama i tankom, elegantnom dizajnu, Panasonic KX-PRS120 i Panasonic KX-PRW120 donose niz inovativnih mogućnosti koje čine pozive jednostavnijima nego ikad dosad.

Neke od najvažnijih karakteristika uključuju:
•    2.2-inčni TFT LCD u boji (QVGA)
•    Smartphone Connect (samo u KX-PRW seriji)
•    Caller ID, govorni identifikator poziva (tekst-u-govor) za engleski i njemački (samo britanski i njemački modeli)
•    Smanjenje ambijentalne buke
•    Blokiranje odlaznih/dolaznih poziva u svrhu smanjenja broja neželjenih poziva
•    Jednododirna Eco opcija – jednim dodirom tipke smanjuje se emitiranje signala za do 90%
•    Napredna telefonska sekretarica sa sustavom dojave drugom uređaju
•    Baby monitor
•    Key Finder oprema (opcija)
•    Napredna budilica (Alarm Clock)
•    Caller ID memoriranje poziva

Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.