Panasonic kupio Cameramanager tvrtku za cloud video nadzor

Fotografija članka: Panasonic kupio Cameramanager tvrtku za cloud video nadzor

Ovom kupovinom Panasonic Europe želi ojačati sigurnosno poslovanje koje će se upravo u segmentu cloud rješenja širiti na poslovna i rezidencijalna tržišta.

Oglas

Inače, tvrtka Cameramanager je jedna od vodećih europskih pružatelja usluga video nadzora putem tzv. “oblaka”, odnosno interneta (VSaaS).

“Ovim preuzimanjem radimo značajan strateški iskorak prema osnaženju naših pametnih usluga i usluga povezivosti koje nudimo na tržištu Europe i CIS-a”, rekao je Laurent Abadie, predsjednik Uprave i CEO tvrtke Panasonic Europe. “Uz Cameramanager programska rješenja po mjeri i cloud rješenja koja će nadopuniti naše postojeće sigurnosno poslovanje, moći ćemo značajno pojačati našu prisutnost na ovom području, zajednički pružajući know-how i software, opremajući se neophodnim sredstvima kako bismo bili spremni odgovoriti izazovima budućnosti koje cloud poslovanje donosi.”

Panasonic kupio tvrtku cameramanager 02

“Od naših početaka 2007., Cameramanager.com jačao je i jačao, a sada smo spremni napraviti sljedeći korak u razvoju tvrtke, udruživanjem snaga s Panasonicom, nudeći cjelovita cloud rješenja nadzora širem tržištu”, rekao je Rishi Lodhia, CEO Cameramanagera. “Oduševljeni smo što se pridružujemo tvrtki koja će i dalje podupirati inovativnost koja predstavlja temelj našeg poslovanja i što ćemo zajednički i dalje pružati izvrsnost u online sigurnosnom nadzoru.”

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.