Panasonic Eluga Pulse i Pulse X službeno sa metalnim dizajnom i zgodnim specifikacijama

Fotografija članka: Panasonic Eluga Pulse i Pulse X službeno sa metalnim dizajnom i zgodnim specifikacijama

Panasonic je proširio svoju Eluga seriju pametnih telefona sa još dva modela naziva Eluga Pulse i Eluga Pulse X.

Oglas

Riječ je o smartfonima koji su bazirani na Android Marshmallow operativnom sustavu, a krase ih metalan dizajn sa zaobljenim stražnjim panelom te senzor otiska prsta smješten ispod stražnje kamere.

Zasloni Eluga Pulse i Eluga Pulse X smartfona zaštićeni su od oštećenja i ogrebotina Asahi Dragon Trail staklom. Između ostaloga, oba modela dolaze sa 16 GB interne memorije, nespecificiranim četverojezgrenim procesorom radnog takta 1.25 GHz, 13 MP stražnjom kamerom sa LED bljeskalicom te 5 MP selfie kamerom. Spomenimo i kako Eluga Pulse i Eluga Pulse X pametni telefoni dolaze sa 4G VoLTE podrškom.

Panasonic Eluga Pulse krasi ekran dijagonale 5 inča koji je HD rezolucije te je uz to opremljen sa 2 GB RAM-a i baterijom kapaciteta 2.200 mAh. Prodavat će se po cijeni od 150 američkih dolara. Za razliku od njega, Panasonic Eluga Pulse X će ponuditi 5.5-inčni HD ekran, 3 GB RAM-a i bateriju kapaciteta 3.000 mAh, a sve to po cijeni od 170 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.