Panasonic Eluga A2: VoLTE podrška i baterija od 4.000 mAh ispod poklopca

Fotografija članka: Panasonic Eluga A2: VoLTE podrška i baterija od 4.000 mAh ispod poklopca

Iz kompanije Panasonic stiže novi pametni telefon solidnih karakteristika koji je službeno predstavljen u Indiji, a nosi naziv Panasonic Eluga A2.

Oglas

Najznačajnije karakteristike ovog 141$ vrijednog pametnog telefona su velika baterija kapaciteta 4.000 mAh te VoLTE podrška. Osim toga saznajemo kako Dual SIM Panasonic Eluga A2 radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu povrh kojega se nalazi kompanijino FitHome korisničko sučelje, a prodavat će se u zlatnoj i srebrnoj boji.

Prednjom  stranom Panasonic Eluga A2 pametnog telefona dominira ekran dijagonale 5 inča kojega krasi slika HD (720 x 1.280 piksela) rezolucije, dok se ispod poklopca nalazi nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1 GHz uparen sa 3 GB radne memorije. Sa stražnje se strane nalazi 8 MP glavna kamera sa LED bljeskalicom, dok se s prednje strane smjestila 5 MP selfie kamera.

Panasonic Eluga A2 dolazi i sa 16 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti MicroSD karticama do ukupno 128 GB. Od opcija povezivanja naveden je standardni miks koji uključuje 4G LTE, Bluetooth 4.0, GPS sa A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n i FM radio podršku. Panasonic Eluga A2 se smjestila u kućište dimenzija 143.8 x 72 x 8.9 milimetara koje teži 167.5 grama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.