Panasonic DMP-UB300 i DMP-UB400 Blu-ray playeri osvojili EISA nagradu za 2017. godinu

Fotografija članka: Panasonic DMP-UB300 i DMP-UB400 Blu-ray playeri osvojili EISA nagradu za 2017. godinu

Kompanija je objavila kako su njihovi su Blu-Ray playeri Panasonic DMP-UB300/UB400 dobili prestižnu nagradu “EISA Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018”.

Oglas

Osnovana 1982. EISA (European Imaging Sound Association) multimedijsko je udruženje koje testira proizvode kućne elektronike. Članstvo udruženja sastoji se od 55 audio, mobilnih, video i foto časopisa iz 20 europskih zemalja, uz SAD i Australiju. EISA-ine nagrade figuriraju kao jedna od najcjenjenijih preporuka za uređaje kućne elektronike i imaju status koji jamči najbolji izbor kod kupovine uređaja.

U dodjeljivanju nagrade “Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018” Panasonicovim DMP-UB300/UB400 playerima EISA-in žiri istaknuo je “vizuale koji će zadovoljiti korisnike”.

Komentirajući prednost Panasonicova 4K HCX (Hollywood Cinema Experience) procesora za Ultra HD Blu-Ray žiri je primijetio kako, zahvaljujući mogućnosti iznimnog procesiranja slike, korisnici “mogu sjajno upariti uređaj s karakteristikama svojih 4K televizora”.

Panasonic DMP-UB400 i UB300 playeri odlikuju se visokorezolucijskom audio reprodukcijom. Žiri je primijetio kako se playeri odlikuju vrhunskim karakteristikama i kada se koriste “kao mrežni media playeri, jer podržavaju hi-res glazbenu reprodukciju (uključujući DSD i 192kHz/24-bit FLAC), kao i video-on demand putem vlastitih aplikacija.”

S obzirom na sve ove sjajne karakteristike, EISA-in žiri uvjeren je kako su Panasonicovi DMP-UB400 i UB300 playeri “odličan izbor za one koje traže cjenovno prihvatljivo Ultra HD unaprjeđenje”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.