Panasonic 4K tablet od 20 inča premijerno na sajmu IFA 2013 u Berlinu

Fotografija članka: Panasonic 4K tablet od 20 inča premijerno na sajmu IFA 2013 u Berlinu

Kažu kako nakon Retina Display tehnologije dolazi nova, 4K. Južnokorejski LG u Samsung ih također razvijaju, no Panasonic 4K tablet će se predstaviti u Berlinu.

Oglas

Ovo je tablet za potpuno drugačije namjene, jasno je kako Panasonic 4K tablet nije za masovno tržište. Radi se o velikim dimenzijama od čak 20 inča, što je praktički u rangu monitora za stolna računala. Kako izgledaju, kako rade i kome su namijenjeni, sve će to saznati posjetitelji sajma IFA 2013 koji je na rasporedu idući mjesec u Berlinu.

Ovo nije novost iz Panasonica. Japanska je kompanija još u siječnju predstavila svoj prototip 20 inčnog tableta s većom rezolucijom od Ultra HD, tako da je ovo samo svojevrstan nastavak ove zanimljive priče. Ono što u kompaniji pokušavaju je predstaviti Panasonic 4K tablet kao najtanji 20 inčni tablet na svijetu, ako vam taj podatak išta znači.

U Panasonicu su za ovaj tablet iskoristili OLED tehnologiju, tako da mu je rezolucija vrtoglavih 2840×2560 točaka (primjerice, Ultra HD je 2840×2160), uz omjer od 15:10. Osim toga, na raspolahanju vam je čak 50GB prostora za pohranu podataka.

Jasno, sigurno se svi pitate koliko će Panasonic 4K tablet koštati. Znamo jedino kako neće biti… jeftin…

Panasonic 4K tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.