Pametni sat koji je još pametniji po sniženoj cijeni na TomTop webshopu

Fotografija članka: Pametni sat koji je još pametniji po sniženoj cijeni na TomTop webshopu

Možda naslov zvuči malo neobično, ali je zaista tako. Ovaj pametni sat s naglaskom na sportske i druge aktivnosti na otvorenom ima više mogućnosti od konkurencije, a pronašli smo ga na promotivnoj prodaji na TomTop webshopu.

Oglas

Za ovaj inteligentni pametni sat bismo mogli reći kako je svestraniji od većine koje svakodnevno viđamo u prodaji. Ovaj se uređaj može pohvaliti zaista brojnim mogućnostima s naglaskom na vaš aktivni život. I po samim slikama možete vidjeti kako je uređaj robustan i otporan na sve vremenske prilike, a dolazi u više boja remena i samog sata. Ovaj smo moćni uređaj pronašli u promotivnoj prodaji po sniženoj cijeni na .

Iako se može povezati s vašim pametnim telefonom (Android, IOS), ovaj pametni sat ima mogućnost prikaza i određenih statističkih podataka i u samom satu, bez dodatne aplikacije, a može pratiti i bilježiti podatke unazad tjedan dana. Ipak, pravo bogatstvo ćete dobiti naravno instalacijom aplikacije i svakodnevnom praćenju vaših rezultata na vašem pametnom telefonu.

Zahvaljujući ugrađenom GPS modulu u svakom ćete trenutku znati i lokacijski gdje se nalazite, odnosno gdje ste napravili koju aktivnost. Isto tako, ugrađeni precizni čitač otkucaja srca redovito će pratiti ove podatke u realnom vremenu, a sve te podatke može pohraniti i u svoju memoriju – pamti podatke za posljednjih 16 sati.

Za razliku od većine pametnih satova koji obično imaju samo jednu tipku, ovaj ih ima čak pet, a neke imaju višestruke funkcije – gore, dolje, start/stop, nazad/krug, paljenje/svjetlo. To nam sve govori kako je ovaj pametni sat puno praktičniji i do nekih ćete funkcija stići direktno, bez traženja na ekranu.

Ovaj je pametni sat napravljen od kombinacije plastike i nehrđajućeg čelika, dok je ekran okruglog dizajna, s pozadinskim osvjetljenjem i ima rezoluciju 128 x 128 točaka. Punjiva baterija je kapaciteta 380 mAh i vrlo je izdržljiva zahvaljujući između ostalog štedljivom ekranu. Isto tako, prepoznaje različite načine vaših aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, planinarenje i biciklizam. Osim čitača otkucaja srca, ugrađeno je još tri senzora – barometar, mjerač temperature i visinomjer.

Ovaj se zanimljivi i vrlo moćan pametni sat sa sportskim duhom nalazi na posebnoj promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od samo 59,99$. Akcijska prodaja traje još dva tjedna tako da imate i više nego dovoljno vremena sve pregledati.

Bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.