Pametne naočale s FHD kamerom po sniženoj cijeni na TomTop webshopu

Fotografija članka: Pametne naočale s FHD kamerom po sniženoj cijeni na TomTop webshopu

Na popularnom TomTop webshopu pronašli smo još jedan zanimljivi gadget, a to su “špijunske” pametne naočale s ugrađenom kamerom koja može snimati u Full HD rezoluciji.

Oglas

Vjerojatno ste gledali neki od popularnih špijunskih filmova kao što je James Bond tajni agent 007 ili njemu slične. U mnogim se filmovima pojavljuju ovakve naočale koje mogu snimati ono što gledate. Ovaj model pametnih naočala smo pronašli na na kojem su ove naočale na promotivnoj prodaji po sniženoj cijeni.

Kome su ove naočale namijenjene? Najkraće rečeno – mnogima. Odlično će vam doći ako puno putujete, bavite se novinarstvom, prometni ste policajac, avanturist, lovac ili pak želite nešto snimiti a da to drugi ne vide. Možete ih iskoristiti za što god želite.

Kamera može snimiti različite atraktivne ili vama omiljene pejzaže i scene, neke lijepe trenutke kao što su rođendani, razne godišnjice ili vjenčanja. Sve što trebate je pustiti vama na volju, sve ostalo odradit će ove pametne naočale.

Od nekih tehničkih karakteristika spomenimo kako je kamera od 5 MP i može snimiti FHD video od 1920 x 1080 točaka i 30 sličica u sekundi, a video će snimiti na microSD memorijsku karticu do 32 GB. Isto tako, možete ih preko USB 2.0 kabela povezati s PC računalom i prenijeti snimljene video zapise, ne trebaju vam nikakvi dodatni drajveri.

Spomenimo i kako same naočale imaju zaštitno staklo, a to isto vrijedi i za samu kameru. Aktivirate je vrlo jednostavno preko tipke s unutarnje strane naočala, a ugrađena baterija od 280 mAh će izdržati do 1 i pol sat. Naočale su inače crne boje, dimenzija su 15 x 3,5 x 3,5 centimetara i teške su 129 grama, a u kompletu s naočalama dolazi i posebna krpica za čišćenje.

Ove se zanimljive i praktične pametne naočale nalaze u prodaji na po cijeni od samo 19,99. No, može i jeftinije – ako u polje za kuponski kod upišete “YYMMG1” cijena će se spustiti za čak 20% na samo .

Inače, bogatu blagdansku ponudu TomTop webshopa možete pronaći na ovom linku (https://www.tomtop.com/?aid=C3324).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.