Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock službeno predstavljena nova grafička kartica

Fotografija članka: Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock službeno predstavljena nova grafička kartica

Uvijek može bolje. Palit je upravo najavio svoju novu grafičku karticu iz popularne GameRock serije, a prepoznat ćete pod punim nazivom Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium Edition.

Oglas

Ono što je zanimljivo kod nove Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium Edition grafičke kartice je takozvano TurboJET4 hlađenje. Ono se sastoji od 4 ventlatora ili točnije rečeno – dva dvostruka ventilatora s anti-vortex dizajnom za koji u kompaniji tvrde kako je puno efikasniji od klasičnih jednostrukih ventilatora. Također kažu kako su ventilatori vrlo tihi kao dva ventilatora, iako ih je dvostruko više.

Ono što je popularno kod grafičkih kartica je i RGB LED osvjetljenje, a koje možete podešavati kako želite, a možete ga podesiti da svijetli ovisno o zagrijavanju same grafičke kartice. Isto tako, osvjetljenje možete sinkronizirati s osvjetljenjem matične ploče, što nam također zvuči simpatično, zahvaljujući Palit RGB Sync funkciji.

Od još nekih karakteristika spomenimo mogućnost overclocking (OC), Dual BIOS program, Honecomb dizajn koji omogućuje bolji protok zraka i do 15%. Inače, radni takt grafike je na 1594 MHz odnosno 1708 MHz u OC modu. Moć pokazuje i u 11 GB GDDR5X video memorije koja radi na 11000 MHz. Od ulaza i izlaza spomenimo dual-link DVI, HDMI 2.0b i 3x DisplayPort 1.4 video izlaza.

Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium Edition grafičke kartice, ali za očekivati je kako će biti vrlo slična cijeni koju ima GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition kartica. Više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.