Ovo je Nexus 8 Flounder tablet koji se pojavio na Google I/O stranici?

Fotografija članka: Ovo je Nexus 8 Flounder tablet koji se pojavio na Google I/O stranici?

Već smo objavili pregršt informacija ili bolje rečeno glasina o novom Nexus 8 Flounder tablet uređaju. A evo i najnovijih… glasina…

Oglas

Za otprilike mjesec dana treba se održati Google I/O konferencija, kompanijina godišnja konferencija. Upravo na stranicama konferencije se pojavio tajanstveni tablet uređaj. Najnovije informacije govore kako će ga proizvoditi HTC, a obje su kompanije potvrdile kako razvijaju novi tablet uređaj kodno nazvan “Flounder”, a koji bi trebao imati ekran veličine 8 ili čak 8,9 inča, te jako dobre hardverske specifikacije.

Iako bi se tajanstveni Nexus 8 Flounder trebao pojaviti premijerno na Google I/O konferenciji, čini se kako se u prodaji neće pojaviti prije ljeta, navodno negdje u trećem kvartalu. Naravno, još uvijek nije službeno potvrđeno niti da je HTC proizvođač novog tableta, no nekako nam se čini kako je to vrlo izvjesno. Inače, HTC je u posljednje tri godine bio u “mraku” što se tableta tiče, možda im je ovo odskočna daska, vidjet ćemo.

Ništa pričekat ćemo do 25. lipnja, kada će se održati dvodnevna

Ovo je Nexus 8 Flounder tablet koji se pojavio na Google I/O stranici?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.