Overmax Steelcore 7 II novi tablet namjenjen poslovnim ljudima

Fotografija članka: Overmax Steelcore 7 II novi tablet namjenjen poslovnim ljudima

Overmax SteelCore 7 II je potpuno novi 7 inčni tablet s IPS ekranom koji je u prvom redu namijenjen poslovnjacima diljem svijeta. Evo i zašto.

Oglas

Za početak spomenimo kako ima 7 inčni ekran rezolucije 1024×600 s IPS matricom, što znači da ima široki kut gledanja i odličnu reprodukciju boja. Overmax SteelCore 7 II radi na 4-jezgrenom procesoru na 1,5 GHz, te ima 1 GB DDR3 RAM-a.

Za pohranu podataka poslužit će vam 16GB, ima dvije kamere, aluminijsko kućište, microSD ulaz i HDMI video izlaz, dok baterija ima 2800 mAh. Radi na Android 4.1 OS-u, a dizajnerski gledano izgleda prilično dobro, tako da je moguće kako će se svidjeti poslovnim ljudima. Što se tiče hardvera, tako-tako…

Ono što dodatno krasi Overmax SteelCore 7 II su tri predinstalirane poslovne aplikacije. Prva je EasyCall, aplikacija koja omogućuje telefoniranje s tableta i na tablet. Dobit ćete besplatni telefonski broj, 60 minuta besplatnog razgovora i telefonsku sekretaricu.

Druga aplikacija je 7 Digital za vaše glazbene “potrebe”, a imate pristup prema više od 24 milijuna kvalitetnih pjesama koje možete kupiti legalno. I na kraju, treća aplikacija je Kingsoft Office za Android, odnosno to je uredski paket koji je kompatibilan s Microsoftovim Office paketom, a podržava i PDF format. E, sad zvuči malo više poslovno.

I jedno brzo pitanje? Znate li iz koje zemlje dolazi tvrtka Overmax? Odgovor je na … :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.