Overmax Solution 7+ tablet od rujna u prodaji u Europskoj uniji

Fotografija članka: Overmax Solution 7+ tablet od rujna u prodaji u Europskoj uniji

Ovo je već drugi Overmax tablet koji smo uočili posljednjih dana. Overmax Solution 7+ će se prvo pojaviti u Poljskoj 17. rujna, na domaćem tržištu.

Oglas

Čini se kako poljska kompanija ozbiljno kreće u vrlo jako i konkurentsko tržište tablet uređaja. Nekako imamo osjećaj da svi proizvođači također imaju “osjećaj” kako na tom tržištu ima mjesta za sve, još nije zasićeno kao tržište smatrphone uređaja. Zato su predstavili novi Overmax Solution 7+ tablet.

Radi se o tabletu s standardno velikim 7 inčnim ekranom rezolucije 1204×600 točaka, a radi na relativno nepoznatom Marvell PXA986 procesoru koji ima dvije jezgre i radni takt od 1,2 GHz. Za pohranu podataka tu je 8 GB (proširivo do 32GB preko microSD ulaza), ugrađeno je 1 GB DDR3 RAM-a, a baterija je od 3600 mAh battery.

Overmax Solution 7+ tablet podržava WiFi, Bluetooth i 3G (UMTS), ima GPS i G senzor, dvije kamere, te radi na Android 4.2 operativnom sustavu. Dizajn je oku ugodan, pomalo liči na neke Samsungove modele. Znamo kako će se pojaviti 17. rujna u Poljskoj po za sada nepoznatoj cijeni, a vjerojatno će se proširiti i u druge zemlje EU, možda i u Hrvatsku.

Inače, poljski je posljednjih dana vrlo aktivan. Prije nekoliko dana su predstavili svoj novi novi tablet namjenjen poslovnim ljudima, a sada i Overmax Solution 7+ tablet. Ide to njima :)

Overmax Solution 7+ tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.