Outpost Security Suite je osvojio nagradu – VB100

Fotografija članka: Outpost Security Suite je osvojio  nagradu – VB100

Kao  64-bitno sigurnosno rješenje Outpost  je pokazao solidan rezultat stope zaštite osobnih računala i poslužitelja sustava sa sustavom Windows. Treba napomenuti da je Agnitum  bio jedan od prvih distributera koji su uključili u svoja rješenja 64-bitne Windowse. 

Virus Bulletin stručnjaci su imali na umu da je "usprkos činjenici što  je Microsoft Windows Server R2 deklariran kao jednostavna  nadogradnja od 2008, na činjenicu da je Windows 7 Server  nova platforma sa značajnim  promjenama, uključujući  64-bitni hardver što je odmah smanjilo  broj potencijalnih sudionika ispitivanja, od kojih neki podržavaju  samo rad na 32-bitnim sustavima".navode iz tvrtke.

U Virus Bulletin izvješću je navedeno da: «Outpost Agnitum  je pokazao svoje najbolje strane, proizvod koristi izravan i nenametljiv pristup, uvodeći niz zaštitnih  dobro organiziranih mehanizama u kompaktnom sučelju. Instalacijski proces i konfiguracija je jednostavna i jasna, posljednji korak je da se prilikom instalacije ponovno podiže sustav. "

Najnovija inačica od Outpost Security Suite – inačica 7.0 (izdana u 25. svibanj 2010), proširuje svoju asenal zaštite s novim mjerama protiv ID krađe: 
• Štiti aplikacije, privitka e-pošte,  prijenosne USB-memorije,  sistemske datoteke i mape od neovlaštenog pristupa i promjena
• Štiti vaše prijave, lozinke, brojevi kartica, itd.
• Kontrolira  ponašanja aplikacija
• Automatski ograničava pristup nesigurnim  web stranicama, uključujući i blokiranje pristupa mrežnim resursima po ključnim riječima

Više informacija o Outpost 7 proizvodima i na službenim stranicama. 
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.