Oukitel U7 Pro: smartfon sa mini projektorom

Fotografija članka: Oukitel U7 Pro: smartfon sa mini projektorom

Već smo imali prilike vidjeti pametne telefone sa ugrađenim projektorima – jedan od primjera je i Galaxy Beam 2 model koji dolazi iz Samsunga.

Oglas

Sada se čini kako će kompanija Oukitel okušati svoju sreću sa ugradnjom mini projektora u svoj nadolazeći smartfon naziva Oukitel U7 Pro. Projektor će po svemu sudeći biti smješten sa gornje strane uređaja, a navodno će biti u mogućnosti projicirati sliku rezolucije 1.280 x 720 piksela na bilo koju površinu sa svjetlinom od 50 lumena.

Oukitel U7 Pro bi se sa svojim projektorom mogao služiti za prikaz video sadržaja, slika ili prezentacija, ali trebamo još malo pričekati da vidimo kako će ova značajka funkcionirati i koliko će zaista biti korisna u stvarnom životu.

Za sada ne postoje nikakve informacije o hardverskim specifikacijama sa kojima će Oukitel U7 Pro biti opremljen, tako da čekamo više konkretnih podataka o ovom zanimljivom uređaju.

Dodatak: pokazalo se kako Oukitel U7 Pro ipak nema projektor – pa tko bi ga ugradio za te novce, a i malo drugačije :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.