Oukitel U22 – smartfon s 4 kamere snima odlične fotke i košta 69,99$

Fotografija članka: Oukitel U22 – smartfon s 4 kamere snima odlične fotke i košta 69,99$

Počelo je! Oukitel U22 je vjerojatno prvi i najjeftiniji smartfon s 4 kamere – 2 prednje i 2 stražnje, a upravo se pojavio u pretprodaji po jednostavno fantastičnoj cijeni od samo 69,99$.

Oglas

Od 26. lipnja pa sve do 3. srpnja traje vruća ljetna globalna pretprodaja novog Oukitel U22 pametno telefona o kojem smo već pisali ranije u više navrata. I zaslužio je, jer ono što će pružiti svojim novim vlasnicima i po kojoj se cijeni našao u pretrpodaji jednostavni djeluje fantastično. Možete ga kupiti na ili .

Kako se radi o globalnom modelu, smartfon pokriva sve telekom operatere u Europi i Americi. S obzirom da se radi o prvom pametnom telefonu s 4 kamere (dvostruka prednja i dvostruka stražnja), to je ujedno i glavni prodajni adut s kojim će se prodavati novi Oukitel U22. Kvaliteta kamera ovisi kako o samim kamerama tako i u softverskoj optimizaciji.

Dvostruka prednja kamera ima 8 MP + 2 MP, dok stražnja ima 13 MP + 2 MP, to je što se tiče samih kamera. Koliko one dobro rade i koje efekte omogućuju ovisi i o samom softveru, a u kompaniji tvrde da su ga cijelo vrijeme optimizirali od kada je projekt i započeo. Kako to izgleda možete vidjeti u video prilogu na kraju članka.

Tako ćete na video vidjeti fotke i efekte u različitim uvjetima snimanja – auto fokus mod, SLR mod, video snimanje i mono mod. Već auto fokus način snimanja donosi čiste i vrlo oštre fotografije, SLR mod omogućuje poznati “bokeh efekt” s fokusiranim objektom ili osobom te dodatno zamućenom pozadinom, dok mono način snimanja omogućuje snimanje crno-bijelih fotki bez dodane obrade slika, kao i neke dodane efekte.

Osim samim kamera podsjetimo se i na hardversku konfiguraciju. Oukitel U22 radi na MediaTekovom 4-jezgrenom MT6580A procesoru, ima 2GB RAM-a i radi na Android 7.0 Nougat OS-u, tako da ćete moći uživati i u video igrama, fotografijama i video zapisima na velikom 5,5 inčnom HD ekranu. Treba spomenuti i kako ima 3 utora za kartice – 1x nanoSIM, 1x microSIM i 1x microSD. Isto tako, podržava 2G (850/900/1800/1900Mhz) i 3G (900/1900/2100MHz) mreže, dok je baterija kapaciteta 2700 mAh.

Novi je Oukitel U22 dostupan u crnoj i bijeloj boji, a akcijska pretprodaja traje od 26. lipnja do 3. srpnja, a možete ga kupiti već od nevjerojatnih 69,99$ na ili gdje ćete pronaći i prigodnu nagradnu igru. Ne sumnjamo kako će se ovaj smartfon odlično prodavati, s obzirom na odnos uloženog i dobivenog svakako ga preporučujemo.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.