Oukitel U22 – prvi pametni telefon s 4 kamere, u prodaji u svibnju

Fotografija članka: Oukitel U22 – prvi pametni telefon s 4 kamere, u prodaji u svibnju

Vjerojatno ste već čuli za Oukitel U22, prvi pametni telefon s 4 kamere koji se službeno predstavljen, a ovih će se dana pojaviti i u prodaji. Ako niste – sada znate :)

Oglas

Poznato je kako sve češće koristimo mobilne uređaje za snimanje fotografija i videa, tako da bi one itekako trebale napredovati na smartfonima koje svakodnevno koristimo. Upravo je na temelju tih činjenica razvijen i novi Oukitel U22 (inače nasljednik prošlogodišnjeg modela U20), čiji naziv sugerira kako ima ukupno četiri kamere – dvije sprijeda i dvije straga.

Prednje se kamere nalaze u gornjem lijevom uglu iznad ekrana, a rezolucije su 5 MP (interpolirano na 8 MP) i 2 MP, dok je stražnja kamera također u gornjem lijevom uglu i ima 8 MP (interpolirano na 13 MP) i 2 MP, tako da će vam pružiti snimanje boljih fotografija s dubinom, a također možete koristiti i takozvani “bokeh efekt”. Naravno, prisutna je LED bljeskalica i kod prednje i kod stražnje kamere, što je pohvalno.

Na slici je također vidljivo kako ekran ima i 2.5D zakrivljeno staklo, dok je ispod stražnje kamere po sredini okrugli čitač otiska prsta koji reagira u svih 360 stupnjeva. Saznajemo i kako će smartfon biti dostupan u tri boje – crna, bijela i zlatna.

Iako cijena još nije poznata, iz kompanije obećavaju kako će se Oukitel U22 pojaviti u pretprodaji polovicom svibnja po vrlo povoljnoj cijeni. Do tada više o kompanijinim pametnim telefonaima potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.