Oukitel U22 – kako radi u MMO video igrama, pogledajte video

Fotografija članka: Oukitel U22 – kako radi u MMO video igrama, pogledajte video

Tijekom lipnja kineska je kompanija tržištu predstavila svoj prvi smartfon s 4 kamere, Oukitel U22. Ugrađene su 2 sprijeda i 2 straga i rade iznenađujuće dobro. A što je s drugim U22 karakteristikama, recimo gamingom?

Oglas

Za početak recimo kako je Oukitel U22 3G smartfon koji podržava mreže na frekvencijama 900/1900/2100Mhz i može se koristiti kako u azijskim tako i u europskim zemljama. Smartfon radi na MediaTekovom 4-jezgrenom MT6580A procesoru uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 32 GB, a što bi trebalo biti i više nego dovoljno za ugodan rad i svakodnevno korištenje. Sve te podatke možete pronaći i na .

Neki će se možda pitati koliko ovaj smartfon zaista može raditi brzo i fluidno. Zbog toga su u kompaniji odlučili snimiti video koji će pokazati kako se Oukitel U22 ponaša u video igrama, u jednom od najpopularnijih žanrova – MMO igrama (Massive Multiplayer Onlline).

I sami ćete na videu niže vidjeti kako Oukitel U22 ima pokrenute dvije igre – prva je KOF 97 OL, jedna od najpopularnijih MMO igara, dok je druga online klasik Clash of Clans (CoC). Obje igre su hardverski prilično zahtjevne po pitanju procesora i radne memorije, no na ovom smartfonu čini se kako rade prilično glatko i fluidno. Svakako pogledajte video niže.

Pretprodaja Oukitel U22 smartfona kreće idućeg tjedna, točnije 26. lipnja, a koji prvi naruče prvi će biti i usluženi. Saznajemo kako će se u početku pojaviti u samo nekoliko autoriziranih web dućana, kao i na Oukitel službenom webshopu. Više detalja o ovom vrlo zanimljivom smartfonu potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.