Oukitel U18 u prodaji slijedećeg tjedna – 5,85″ ekran, 3D zakrivljeno kućište

Fotografija članka: Oukitel U18 u prodaji slijedećeg tjedna – 5,85″ ekran, 3D zakrivljeno kućište

Oukitel U18 je prvi kompanijin “full-screen” pametni telefon koji po ekranu donekle nalikuje na iPhone X, a u prodaji bi se trebao pojaviti za nekoliko dana.

Oglas

Najnoviji pametni telefon sve popularnije kineske kompanije dolazi iz “U” obitelji, a ona je poznata po atraktivnijem dizajnu koji je i u prvom planu. To se odnosi i na dizajn ekrana koji je inspiriran iPhone X dizajnom tako da ćete na ekranu vidjeti i onaj “zubić” iznad ekrana. U stvari, djeluje kao malo veći zub. Ako vas zanima kako se to stručno kaže, to zovu “usjek”.

U svakom slučaju, ekran Oukitel U18 smartfona je 5,85 inčni i nestandardne HD+ rezolucije od 720 x 1512 točaka – ova je druga dimenzija veća upravo zbog gornjeg dijela oko usjeka u kojem se nalaze prednja kamera, prijemnik/slušalica i P/G/L senzori. Lijevi dio usjeka prikazuje sistemsko vrijeme, dok su desno podaci o SIM karticama, Wi-Fi mreži i bateriji.

Straga ćete primijetiti kako je vrlo sličan konkurentskom Huawei Mate 10 Pro modelu po svom 3D zakrivljenu te posebnim materijalima koji onemogućuju klizanje uređaja u ruci. Inače radi na provjerenom MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru na 1,5 GHz, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koju možete dodatno proširiti preko microSD ulaza.

Spomenimo i kako je ugrađena baterija od 4000 mAh, radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, a u kompaniji obećavaju kako će dobiti Oreo nadogradnju.

Globalna pretprodaja Oukitel U18 smartfona bi trebala početi 29. siječnja, a redovna cijena bi trebala biti oko 180$, no u pretprodajnom periodu će biti osjetno niža.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.