Oukitel U18 je još jedan full-screen smartfon sa ‘zubićem’

Fotografija članka: Oukitel U18 je još jedan full-screen smartfon sa ‘zubićem’

Već smo navikli kako od Oukitela možemo očekivati zanimljive informacije koje dolaze iz njihove radionice, a ovaj puta se radi o novom modelu iz “U” serije. Upoznajte Oukitel U18 i preko novog videa :)

Oglas

Radi se o novom “full screen” ili “all screen” smartfonu koji se uskoro očekuje u prodaji, bar tako kažu u kompaniji. Nove se smartfon može pohvaliti velikim 5,85 ekranom za “zubićem”, te je rezolucije 720 x1512 točaka. Da, dobro ste primijetili, rezolucija je čak veća od HD+ (720 x 1440 točaka) i omjera 18:9 (K5000 ima omjer 21:9), a za to je kriv onaj “zubić” koji podsjeća na iPhone X :)

Smartfon će navodno imati 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, a kao što ćete vidjeti i na video prilogu niže smartfon će imati i posebno dizajnirano sučelje, a koje je prilagođeno upravo novom i neobičnom formatu ekrana. Spomenimo i jake kamere od 13 MP (prednja) i dvostruka stražnja od kojih ona glavna ima 16 MP.

Isto tako, znamo da je “U” serija vrlo elegantna i tanka, tako da očekujemo kako će i ovaj smartfon biti jedan od ljepših kompanijinih uređaja. Saznajemo kako bi proizvodnja Oukitel U18 trebala započeti tijekom ovog mjeseca, a u prodaji ga očekujemo u veljači.

Inače, dok ovo čitate, testiramo njihov Oukitel K5000 pametni telefon koji je pravi novi “energetski moćnik” u punom smislu riječi. Recenzija je uskoro online, svidjet će vam se… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.