Oukitel U16 Max s velikim 6 inčnim ekranom u pretprodaji

Fotografija članka: Oukitel U16 Max s velikim 6 inčnim ekranom u pretprodaji

Prošlog mjeseca se Oukitel U16 Max ekskluzivno pojavio u prodaji na Aliexpress webshopu, a ovih dana smo ga pronašli na pregršt drugih webshopova u preprodaji od 2-9. svibnja i po vrlo povoljnoj cijeni.

Oglas

Oukitel U16 Max se u prvom redu može pohvaliti velikim 6 inčnim ekranom, jakom baterijom od 4000 mAh, s 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije: Upravo se pojavio u pretprodaji po nevjerojatno povoljnoj cijeni od samo 119,99$, a mi smo ga pronašli na popularnom .

Osim što ima veliki 6 inčni IPS LPTS ekran HD rezolucije kojeg potpisuje Japan Display Inc (JDI), može se pohvaliti vrlo lijepim metalnim kućištem u dvije popularne boje – zlatnoj i sivoj. Sa stražnje strane vidimo kameru od 13 MP i čitač otiska prsta ispod kamere. Sama kamera ima Micron AR1335 senzor, otvor blende od f/2.0, te LED bljeskalicu, dok je prednja kamera od 5 MP i s Omnivision GC5005 senzorom, a podržava uljepšavanje lica, panoramu i HDR.

Oukitel U16 Max se može pohvaliti i MediaTekovim 8-jezgrenim MT6753 procesorom, uz već spomenutih 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Za bateriju od 4000 mAh nismo spomenuli kako je potpisuje SCUD i koja je u potpunosti testirana. Inače smartfon radi na Android 7.0 Nougat OS-u.

Novi se Oukitel U16 Max nalazi od 2-9. svibnja na akcijskoj pretprodaji na po cijeni od samo 119,99$, a nakon tog perioda cijena se vraća na 129,99$. Sve dodatne detalje potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.