Oukitel U16 Max pametni telefon se pojavio u prvom službenom videu

Fotografija članka: Oukitel U16 Max pametni telefon se pojavio u prvom službenom videu

Pametni telefon sve popularnije kineske kompanije premijerno je predstavljen na MWC 2017 u Barceloni, Oukitel U16 Max, upravo je dobio i svoj prvi službeni unboxing video. Pogledajte ga u nastavku.

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako Oukitel U16 Max ima veliki 6 inčni IPS LTPS ekran HD rezolucije i koji je dodatno prekriven 2.5D zakrivljenim staklom. Stražnji poklopac je napravljen od laganog aluminija, ali i sam okvir je metalni i s dodatnom CNC automatiziranom doradom, a kako bi sam uređaj bio što ugodniji u ruci.

Na video prilogu niže ćete vidjeti kako smartfon radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu koji se u dosta elemenata razlikuje od šestice, a svidjet će vam se i “one-hand” mod i floatView, što je zgodno upravo kod ekrana s velikim dijagonalama i koji redovito koriste različite funkcije kao što su snimanje slike ekrana (screenshot) kao i video, skeniranje, prepoznavanje gesti, pokretanje novih aplikacija i slično. Isto tako, možete koristiti i takozvani “dual desktop” način rada što je prilično zgodno.

Sam pametni telefon možete otključati na nekoliko načina – s čitačem otiska prsta, pinom i uzorkom (pattern), no čitač otiska prsta možete koristiti i za snimanje fotografija, odgovaranje na telefonske pozive, slušanje glazbe i još neke sitnice. Stražnja kamera ima 13 MP (bez interpolacije) i snimit će vrlo dobre fotografije.

Iako se konačna cijena još uvijek ne zna, šuška se kako će Oukitel U16 Max gotovo sigurno imati cijenu koja je manja od 150$ bez obzira na veliki ekran. Saznajemo kako će se pojaviti u prodaji na AliExpressu za njihov 7. rođendan, a datum prodaje trebao bi biti 28. ožujka. Sve detalje možete pronaći i na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.