Oukitel U11 Plus s dvije kamere od 13 MP i 4 GB RAM-a

Fotografija članka: Oukitel U11 Plus s dvije kamere od 13 MP i 4 GB RAM-a

Kamere su korisnicima sve važniji element na pametnim telefonima, svi bi htjeli imati čim jaču kameru. Čini se kako vam u tome može pomoći i novi Oukitel U11 Plus koji ima iste kamere sprijeda i straga.

Oglas

Radi se o Micron kamerama od 13 MP, prednja i stražnja, a koje interpolacijom mogu snimiti fotke od 16 MP. Isto tako, obje imaju svoje LED bljeskalice, s tim što je prednja obična, a stražnja je dvostruka i dvotonska. Za očekivati je i kako će obje snimati i barem FHD video, no to nije službeno potvrđeno.

Gotovo da se ništa ne zna o ovom smartfonu, no procurila je i informacija kako će imati čak 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Poznajući kompaniju mogli bismo i s velikom vjerojatnošću reći kako će raditi na nekom od MediaTekovih Helio procesora.

Za sada je Oukitel U11 Plus tek stidljivo najavljen i nema podataka o cijeni. No, čini se kako na konkretnije podatke nećemo morati dugo čekati jer je njegova prodaja najavljena već nakon njihovog drugog smartfona, .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.