Oukitel U11 Plus kao kombinacija Xiaomi Mi Note 2 i Xiaomi Mix pruža jedinstven dizan

Fotografija članka: Oukitel U11 Plus kao kombinacija Xiaomi Mi Note 2 i Xiaomi Mix pruža jedinstven dizan

Novi Oukitel pametni telefon su nas više puta impresionirali svojim karakteristikama i mogućnostima u odnosu na cijenu. Ništa drugačije nije niti s novim Ouktiel U11 Plus smartfonom.

Oglas

Novi Oukitel U11 Plus se polovicom mjeseca pojavio i u safirno plavoj i briljantno crnoj boji, a od sada je dostupan i izvan Kine što je dobra vijest. Možemo reći kako je kombinacija konfiguracije koju možete vidjeti u Xiaomi Mi Note 2 i dizajnu koji ima Xiaomi Mix, tako da je ovo definitivno vrlo zanimljiv pametni telefon.

Kompanija je ugradila vrlo zanimljive specifikacije u Oukitel U11 Plus. Kao i Mi Note 2, smartfon ima ekran veličine 5,7 inča i FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka i koji je zakrivljen s obje strane. Ugrađeno je i 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, dok je stražnji dio sjajan i vrlo sličan onome koji ima Xiaomi Mix, uz tu razliku što Xiaomi Mix dolazi samo u crnoj boji, dok U11 Plus dolazi i u crnoj i plavoj boji.

Veliki i vrlo iskoristivi ekran zakrivljen s obje strane, sjajni stražnji dio zahvaljujući IML tehnologiji, nije teško zaključiti kako je Oukitel U11 Plus vrlo lijep pametni telefon. Isto tako, puno radne i interne memorije od 4 GB odnosno 64 GB, te baterija od 3700 mAh, sve su to karakteristike koje su svima privlačne. Smartfon je inspiriran izgledom Xiaomi Mi Mixa i specifikacijama Mi Note 2 smartfona pružaju U11 Plus smartfonu jedinstvene karakteristike. Svakako pogledajte i video niže koji je objavila kompanija, vjerujemo da će vam se svidjeti.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.