Oukitel MIX 2 protiv Xiaomi MIX 2 u detaljima i cijeni, prodavat će se 299,99$

Fotografija članka: Oukitel MIX 2 protiv Xiaomi MIX 2 u detaljima i cijeni, prodavat će se 299,99$

Oukitel MIX 2 je najavljen prošlog tjedna i izgleda gotovo identično kao Xiaomi MIX 2. Na prvi su pogled braća blizanci izvana, ali se razlikuju iznutra.

Oglas

Oukitel je upravo potvrdio kompletne hardverske specifikacije i cijenu za svoj novi pametni telefon Oukitel MIX 2. Na aktivirali su posebnu promotivnu stranicu na kojoj ćete vidjeti i kako možete doći do zanimljivih dodatnih popusta prilikom kupovine ovog smartfona, a neki od vas će ga osvojiti i besplatno.

U video prilogu kojeg ćete vidjeti u nastavku primijetit ćete kako oba smartfona imaju sjajan i nježan dizajn, te oba imaju 5,99 inčni FHD+ ekran, kao i okvir od aluminijske legure. Što se tiče materijala, Xiaomi MIX 2 ima stražnji keramički dio, a Oukitel MIX 2 ima takozvani “material” stražnji dio. Što se kamera tiče, Xiaomi MIX 2 ima prednju kameru do 5 MP i stražnju kameru od 12 MP, dok Oukitel MIX 2 ima prednju kameru od 13 MP dok je stražnja dvostruka od 21 MP + 2 MP. Spomenimo i kako Xiaomi MIX 2 ima Type-C USB ulaz, a Oukitel MIX 2 ima 5-pinski USB ulaz.

Evo kako izgleda hardverska usporedba Oukitel MIX 2 i Xiaomi MIX 2 pametnih telefona.

Prema ovoj tabeli vidljivo je kako ova dva smartfona imaju puno sličnosti kao što su 5,99 inčni FHD+ ekran, 6 GB RAM i 64 GB ROM, a razlikuju se u kamerama, bateriji, procesoru, a najviše u cijeni – Xiaomi Mix 2 se prodaje za 589,99$, dok se Oukitel MIX 2 prodaje za 299,99$. A može i niže – ako se pretplatite na možete dobiti popust od 30$, 50$ ili čak više, a neki će ga osvojiti i besplatno. Oukitel MIX 2 će se u prodaji pojaviti krajem idućeg mjeseca, a sve dodatne informacije bit će objavljene na službenim stranicama.

Kako izgledaju Oukitel MIX 2 i Xiaomi MIX 2 usporedno po vanjskom izgledu možete vidjeti i na video prilogu niže.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.