Oukitel MIX 2 – priča o tome zašto je 18:9 bolji omjer ekrana od 16:9

Fotografija članka: Oukitel MIX 2 – priča o tome zašto je 18:9 bolji omjer ekrana od 16:9

Godina 2017. je godina smartfona s ekranom omjera 18:9, to je novi trend koji svi pozdravljaju i vole. Upravo je takav i novi Oukite MIX 2, a u nastavku ćete saznati zašto ovakvi smartfoni imaju prednost.

Oglas

Do sada je standardni omjer bio 16:9 i on se koristio dugo godina. No, došlo je novo vrijeme, nove dimenzije, ali i novi dizajn koji je ljepši kod smartfona s 18:9 ekranima u odnosu na one s 16:9 ekranima. Koje su to prednosti 18:9 ekrana? Pokušat ćemo vam u nastavku otkriti tanju koju nosi i Oukite MIX 2 smartfon o kojem možete detalje pronaći i na gdje mu je u tijeku promotivna pretprodaja.

Ako vam se ne čita članak u nastavku, na kraju ćete pronaći video koji vjerno pokazuje kako je to sve moguće. U njemu ćete vidjeti koliko je 18:9 inčni ekran prostraniji od 16:9 ekrana. Vizualna je prednost očita, ali u nstavku donosimo i četiri prednosti koje donosi Oukitel MIX 2 s 18:9 ekranom.

1. Već površina ekrana – Oukitel MIX 2 s 5,99 inčnim ekranom je praktički gotovo iste veličine kao i smartfon s klasičnim 5,5 inčnim ekranom omjera 16:9. Očita se razlika osjeti i dok držite smartfon u rukama jer je ugodniji za korištenje od klasičnog smartfona.

2. Uži okvir – to je povezano s prvom točkom, a ima i svoje prednosti prilikom gledanja TV emisija, filmova, fotografija i igranja video igara. Naime, kod klasičnih ekrana nerijetko vidite crni rub s lijeve i desne strane, dok je on na 18:9 ekranu puno manji, odnosno veća je aktivna površina. Isto tako, smartfon s ekranom koji zauzima veći dio prednje površine ljepše izgleda.

3. Tanje kućište za ugodnije držanje u ruci – lijepo je imati tanak uređaj. Tanko je lijepo, pitajte žene jer one će vam to najbolje odgovoriti kakav struk žele imati. Smartfoni s 18:9 ekranima imaju duže i uže kućište od onih s 16:9 ekranima. Svakako je ugodnije u ruci držati smartfon s užim okvirom.

4. Bolji je za igranje video igara, lakše ćete pobjeđivati protivnike – kako je ekran duži i uži, samo igranje video igara je nekako ugodnije i prirodnije. Tko zna, možda ćete ugledati svoje protivnike prije nego oni ugledaju vas. Iskoristite priliku i pobjedite ih!

Samo ćemo vas još jednom podsjetiti kako se Oukitel MIX 2 s 18:9 ekranom nalazi u promotivnoj pretprodaji na gdje mu je cijena samo 229,99$ (snižena je 40$).

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.