Oukitel K6000 Plus u novoj matiranoj crnoj boji i s novom nadogradnjom

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus u novoj matiranoj crnoj boji i s novom nadogradnjom

Oukitel K6000 Plus je trenutno jedan od trenutno najprodavanijih kompanijinih pametnih telefona koji je dobio dva nova dodatka – novu boju i novu nadogradnju operativnog sustava.

Oglas

Sjećate se da je do sada bio dostupan u sivoj i zlatnoj inačici, i sami smo ga testirali, a od sada Oukitel K6000 Plus možete nabaviti i u “mate” crnoj boji. Isto tako, ovih će dana dobiti svoju obećanu softversku nadogradnju, a i na akcijskoj je prodaji na .

Novi model u crnoj boji se hardverski uopće ne razlikuje od prethodnog modela, tako da je čitač otiska prsta i dalje ispod ekrana u Home tipki, kućište je i dalje metalno ali mu sada nova matirana crna boja (bez odsjaja) daje puno elegantniji i profinjeniji izgled, što možete vidjeti i na slici.

Same karakteristike smartfona su i dalje iste – 5,5 inčni ekran FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a tu je i vrlo jaka baterija od 6080 mAh koja podržava brzo punjenje zahvaljujući brzom 12V/2A punjaču koji će bateriju napuniti za manje od 100 minuta. Inače radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, tako da će uvijek brzo, glatko i fluidno. Svidjet će vam se i kamere – prednja selfie je od 8 MP, dok je stražnja od 16 MP s faznim auto fokusom (PDAF).

Ono što su u kompaniji obećali je i nova softverska nadogradnja. Prošlog je tjedna kompanija izbacila i novu OTA nadogradnju koja nosi oznaku “OUKITEL_K6000_Plus_V18_20170711(R18)“, a ona donosi tri nadogradnje:
1. Dodan je HDR način snimanja kamere
2. Dosadašnje UI sučelje je promijenjeno u originalno Google UI sučelje
3. Popravljeni neki nedostaci i bugovi na aplikacijama

Standardno će korisnici svoj Oukitel K6000 Plus nadograditi preko OTA bežične nadogradnje, no ako je vaš uređaj root-an tada ćete ga trebati spojiti na računalo i nadograditi OS sa ovim paketima:
1.
2.
3.

Novi Oukitel K6000 Plus u novoj matiranoj crnoj boji već ima predistaliranu novu softversku nadogradnju tako da radi još bolje. Samo ćemo vas podsjetiti kako se prodaje po sniženoj cijeni od 169,99$, a možete ga nabaviti u .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.