Oukitel K6000 Plus – stiže prva softverska nadogradnja, na akciji po 167,99$

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus – stiže prva softverska nadogradnja, na akciji po 167,99$

Novi je Oukitel K6000 Plus u narednih tjedan dana na akcijskoj prodaji na AliExpress webshopu, a po do sada najnižoj cijeni od 167,99$, a dobit ćete i zgodan poklon paket.

Oglas

Već smo u puno navrata pisali o ovom pametnom telefonu koji je vjerojatno jedan od najpoželjnijih pametnih telefona s jakom baterijom, a koji je u slijedećih sedam dana, od 17-24. svibnja, u prodaji po sniženoj cijeni koja je smanjena i na čak 167,99$. No, ovaj puta ćete dobiti i poklon paket koji vrijedi oko 20$, a sve su to korisne sitnice koje će vam itekako dobro doći. Sve to možete provjeriti na .

Sigurno je kako ćete ovaj puta dobiti punu kutiju svega. Sama konfiguracija Oukitel K6000 Plus pametnog telefona vam je vjerojatno već poznata, tako da ćemo vas samo podsjetiti kako ima veliki 5,5 inčni FHD ekran i potpuno metalno kućište što je po nama puno bolje od plastičnog, daje vam bogatiji i elegantniji osjećaj. Smartfon radi na moćnom MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Naravno, glavna snaga ovog smarfona upravo je jaka baterija od 6080 mAh, a koja će izdržati više od tri dana normalnog korištenja. Naravno, ako npr. gledate filmove tada će se baterija iscrpiti za jedan dan, ali ne brinite – u kutiji se nalazi ekstremno brzi punjač oznake 12V/2A, a koji će za samo 100 minuta napuniti cijelu bateriju tako da ga možete i dalje koristiti bez ometanja.

U kompaniji također ističu kako je stražnja kamera od pravih 16 MP, bez interpolacije. Ono što smo također uspjeli saznati je kako će Oukitel K6000 Plus dobiti i prvu softversku nadogradnju operativnog sustava unutar tjedan dana, tako da ćete ga u stvari kupiti s dodatnim efektima za kameru, a i sam OS će raditi još fluidnije. Nove nadogradnje uvijek i sami možete potražiti preko aplikacije “Wireless Update” (bežično ažuriranje). Oukitel će također postaviti originalni ROM na svojim službenim Facebook stranicama.

Novi je Oukitel K6000 Plus u narednih tjedan dana na akcijskoj prodaji, a dostupan je u sivoj i zlatnoj boji. Pronaći ćete ga po cijeni od 167,99$. Podsjećamo kako ćete dobiti i poklon paket u vrijednosti od 20$, a u kojem se nalazi – preklopno kućište (flip case), zaštitna folija za ekran, silikonsko kućište i USB OTG kabel. Akcijska prodaja traje od 17-24. svibnja, isporuka kreće odmah, a dostava je besplatna. Ako nas pitate, ovo je vrlo isplativa kupovina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.