Oukitel K6000 Plus – punite 5 minuta razgovarate 2 sata, a cijena ponovo snižena

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus – punite 5 minuta razgovarate 2 sata, a cijena ponovo snižena

U video prilogu koji ćete vidjeti u nastavku prikazana je prava snaga moćne baterije Oukitel K6000 Plus smartfona, čija će cijena ponovo pasti na 169,99$. Kada? Sve piše u nastavku… :)

Oglas

I sami znate kako Oukitel K6000 Plus ima moćnu bateriju od 6080 mAh, a koja je spremna za višednevno korištenje. A što ako se dogodi da vam energija baterije padne na 1%? Ako je s originalnim 12V/2A punjačem punite samo 5 minuta, baterija će sa 6% imati dovoljno energije da možete razgovarati čitava 2 sata i 4 minute! Već sada ga možete pronaći na .

Inače, pretprodaja je završena i svi predviđeni uređaji su isporučeni, a kako saznajemo, ponovo će mu biti spuštena cijena na 169,99$ za nekoliko dana, tako da imate vremena provjeriti njegove detalje i saznati informaciju više. Zgodna je informacija i kako se smartfon i na minimalnih 1% baterije neće sam ugasiti nego radi i dalje.

O samoj bateriji i tehnologiji brzog punjenja smo pisali već više puta, tako da vas samo možemo podsjetiti kako je brzi punjač koji ćete pronaći u kutiji jedan od najjačih koji postoji, a koji će izuzetno brzo napuniti bateriju od 6080 mAh koju potpisuje SCUD, za samo 100 minuta. Sve je više korisnika koji vole jake i izdržljive baterije, a Oukitel K6000 Plus je upravo jedan od takvih uređaja.

Ono što nam se kod njega također sviđa je kako proizvođači zbog jake baterije nisu srezali hardverske karakteristike, tako da je ovaj uređaj privlačan većem broju potencijalnih kupaca. Samo vas podsjećamo kako ima 5,5 inčni FHD ekran, radi na 8-jezgrenom MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru, te ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Ugrađene su i kamere od 8 MP i 16 MP, a radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Spomenimo i kako Oukitel K6000 Plus ima metalno kućište, a s obzirom na veću bateriju i vrlo lijep vanjski izgled, a s obzirom na cijenu radi se o jednom od najpoželjnijih energetskih moćnika u 2017. godini.

I na kraju važna informacija za sve – Oukitel K6000 Plus će ponovo imati nižu cijenu od 169,99$ i to od 1-5. svibnja, a nalazi se u prodaji na . Ne zaboravite i kako ćete dobiti vrijedan poklon paket od čak 50$.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.