Oukitel K6000 Plus protiv iPhone 7 Plus u brzini punjenja baterije

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus protiv iPhone 7 Plus u brzini punjenja baterije

Već od ranije znate kako Oukitel K6000 Plus ima moćnu bateriju od 6080 mAh i brzi 12V/2A punjač, dok iPhone 7 Plus ima bateriju od 2900 mAh i 5V/1A punjač. Koji će brže napuniti bateriju?

Oglas

Zanimljivo istraživanje napravili su u Oukitelu kako bi pokazali koliko je njihov brzi punjač u stvari kvalitetan i brz. Ono što ćete vidjeti na video prilogu u nastavku je kako će K6000 Plus napuniti bateriju dvostruko brže od iPhonea 7 Plus, iako se radi o više nego dvostruko jačoj bateriji.

U brojkama, iPhone 7 Plus će svoju batriju od 2900 mAh napuniti za nešto više od 3 sata, dok će svoju mega-bateriju od 6080 mAh napuniti za samo 84 minute. Ukoliko bi K6000 plus punili punjačem od iPhonea (5V/1A), baterija bi se punila više od 6 sati.

Kolika je to razlika u vremenu možete vidjeti u tabeli niže, a kasnije i u video prilogu na kraju.

Ne sumnjamo kako će mnogi poželjeti kupiti novi Oukitel K6000 Plus, a koji je trenutno na akcijskoj prodaji po vrlo povoljnoj cijeni od samo 161,99$ uz besplatnu dostavu, a možete ga pronaći na . S obzirom da smo ga i sami testirali, itekako vam ga možemo preporučiti zbog odličnog odnosa uloženog i dobivenog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.