Oukitel K6000 Plus po sniženoj cijeni od 169,99$ i s tri poklona

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus po sniženoj cijeni od 169,99$ i s tri poklona

Novi energetski moćnik, Oukitel K6000 Plus, u prodaji se pojavio prošli mjesec po redovnoj cijeni od 209,99$, no u tijeku je akcijska prodaja po cijeni od 169,99$. Što ćete sve dobiti za svoj uloženi novac?

Oglas

Dok većina web dućana novi Oukitel K6000 Plus prošlog mjeseca prodavala po cijeni od 209,99$, samo su neki webshopovi dobili povlaštenu cijenu od 169,99$, o čemu smo već ranije pisali. No, sada se priča proširila tako da ćete ga na puno webshopova pronaći po ovoj cijeni koja je snižena za 40$. Radi se o vrlo zanimljivom pametnim telefonu s jakom baterijom i karakteristikama koje praktički velik broj korisnika priželjkuje. Inače je po sniženoj cijeni dostupan na odnosno , a uz njega ćete dobiti i tri poklona.

Popularna kompanijina “K” serija je poznata po jakim baterijama, a osim Oukitel K6000 Plus smartfonu o kojem danas govorimo, kompanija je također najavila i K4000 Plus smartfon s jakim sigurnosnim postavkama, kao i energetskog kralja K10000 Pro, a koji se u prodaji očekuju uskoro. Trenutno je u prodaji ovaj po nama odličan model koji je također pripadnik energetske “K” serije i koji je u prodaji po trenutno sniženoj cijeni.

Ako govorimo o isplativim uređajima s jakim baterijama, K600 Plus sigurno spada u ovu kategoriju. Samo ćemo vas podsjetiti kako ima jaku bateriju od 6080 mAh, a koja će izdržati do 3 dana normalnog korištenja. Isto tako, podržava brzo punjenje s rekordno jakim punjačem od 12V/2A. Inače radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru na (ARM Cortex-A53) na 1,5 GHz. Zahvaljujući 4 GB RAM-a bez problema možete pokrenuti pregršt aplikacija u pozadini bez nepotrebnog usporenja sada samog smartfona, a za pohranu podataka na raspolaganju vam je čak 64 GB RAM-a.

Ako ste ljubitelji video igara, kombinacija ovih karakteristika pružit će vam pravi gamerski užitak. Inače radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, ima prednju kameru od 8 MP i stražnju od 16 MP s LED bljeskalicu i fazni auto fokus (PDAF). Dodajmo kako ima i LED notifikacijsko svjetlo, čitač otiska prsta i vrlo lijepi dizajn.

Oukitel K6000 Plus je dostupan u sivoj i zlatnoj boji i po trenutnoj akcijskoj cijeni od samo 169,99$, što možete i sami provjeriti na popularnom odnosno , a uz njega ćete dobiti i tri poklona – zaštitnu foliju za staklo, prozirno silikonsko kućište i OTG kabel.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.