Oukitel K6000 Plus od sada po 173,99$ uz poklon paket od čak 50$

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus od sada po 173,99$ uz poklon paket od čak 50$

Čini se kako u kineskoj kompaniji itekako žele da njihov novi Oukitel K6000 Plus dođe do što više korisnika.

Oglas

Ne samo da su dodatno spustili cijenu njihovog novog pametnog telefona, nego od sada ćete dobiti i bogat dodatni paket koji, kako kažu, vrijedi čak 50$. Čini nam se kako je ovo vrlo zanimljiva ponuda koju bi trebalo iskoristiti. Ako već sada želite saznati više o ovoj ponudi, sve vam lijepo piše na .

Sve pretprodajne narudžbe su do sada već ispostavljene tako da sada na red dolaze i redovne kupovine. Prema onome što možete i sami vidjeti na od sada ćete dobiti i poseban poklon prilikom narudžbe Oukitel K6000 Plus smartfona. Kao prvo, cijena će se sa 179,99$ automatski spustiti za 6$ na 173,99$, a čim izvršite uplatu dobit ćete i punu vreću poklona za koji kažu kako vrijedi oko 50$.

Najveća snaga Oukitel K6000 Plus pametnog telefona je njegova jaka baterija od 6080 mAh koja podržava brzo punjenje preko punjača 12V/2A, tako da ćete je napuniti za samo 100 minuta. Naravno, baterija će trajati više dana prosječnog korištenja.

Što se tiče hardverskih karakteristika o ovom smartfonu znate praktički sve, ali ćemo vas samo podsjetiti kako ima 5,5 inčni ekran FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Kamere su od 8 MP i 16 MP, bez interpolacije i s pravim pikselima. Čitač otiska prsta se nalazi u Home tipki ispod ekrana.

Ne sumnjamo kako je novi Oukitel K6000 Plus jedan od najpoželjnijih pametnih telefona s jakom baterijom kojeg možete pronaći na globalnom tržištu. Kao što smo već rekli, cijena je skinuta na , a uz smartfon ćete dobiti i brdo poklona kao što su kožno preklopno kućište, temperirano staklo, silikonsko kućište, OTG kabel i zaštitnu foliju.

Smartfon možete kupiti na , a više informacija o samom smartfonu potražite i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.