Oukitel K6000 Plus ima toliko jaku bateriju da može puniti druge Android i iOS uređaje

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus ima toliko jaku bateriju da može puniti druge Android i iOS uređaje

Osim što ima moćnu bateriju od 6080 mAh, novi Oukitel K6000 Plus može napuniti druge mobilne uređaje, bez obzira rade li na Android ili iOS operativnom sustavu. Naravno, to nije sve.

Oglas

Kao što ćete vidjeti i u video prilogu u nastavku, osim što ima bateriju koja će izdržati i do tri dana intenzivnog korištenja, novi Oukitel K6000 Plus može puniti baterije drugih pametnih telefona, ako je to potrebno. Bez obrzira o kakvom se uređaju radi, Androidu ili iOS pametnom telefonu ili čak tabletu, ovaj smartfon može napuniti njihovu bateriju i omogućiti im sate i sate rada. Više o ovom smartfonu možete pronaći i na .

Drugim riječima K6000 Plus se iz smartfona pretvara u moćnu “power bank” bateriju koji puni druge smartfone, kao što je i Oukitel U16 Max (Android) ili iPhone 6s Plus (iOS). Ono što je također zanimljivo je kako Oukitel K6000 Plus može brzo puniti baterije smartfona koji imaju tu mogućnost i to sve do 5V/2A. Sve je to moguće zahvaljujući USB OTG funkciji koju ne treba posebno objašnjavati.

Osim toga, ako vam treba više svjetla u prostoriji ili želite napraviti zanimljive efekte, K6000 Plus može upaliti i LED žarulju i to ne samo jednu nego više njih. Možda je to malo teže objasniti riječima, ali pogledajte video niže, izgleda zaista simpatično kada istovremeno radi više LED rasvjetnih tijela, kao i ventilatori koji vas mogu i rashladiti.

Kao što vjerojatno i sami znate, Oukitel K6000 Plus je u pretprodaji od ovog tjedna od 5-12. travnja po sniženoj cijeni od 179,99$. U tom ćete periodu uz zaštitno silikonski kućište na poklon dobiti i neke posebne poklone. Više detalja možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.