Oukitel K6000 Plus će imati stražnju kameru od 16 MP i žiroskop

Fotografija članka: Oukitel K6000 Plus će imati stražnju kameru od 16 MP i žiroskop

Kompanija je upravo najavila kako će njihov novi pametni telefon, Oukitel K6000 Plus, imati veliku bateriju u skladu s njegovim imenom i tvrde kako se isplati pričekati izlazak ovog modela.

Oglas

Novi Oukitel K6000 Plus je u stvari kompanijin top smartfon koji će, osim jake baterije, imati i neke druge zanimljive karakteristike. Poznajući kompaniju, svoje uređaje uvijek tržištu ponude po fer cijeni. Za početak recimo kako će smartfon raditi na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Novi su smartfon nazvali i “The Conquer” (osvajač), jer osjećaju kako bi K6000 Plus mogao napraviti značajniji prodor na tržište, a s obzirom na njegove karakteristike to bi se itekako moglo dogoditi. Osnovna snaga s kojom će se boriti na tržištu je baterija ogromnog kapaciteta od 6080 mAh, a koja zahvaljujući brzom punjaču od 12V/2A napuni bateriju za samo 1 sat i 40 minuta, što je sjajan rezultat punjenja.

I ostatak karakteristika je impresivan. Ekran je 5,5 inčni LCD i FHD rezolucije os 1920 x 1080 točaka, a potpisuje ga AUO, dok je dodatno zaštićen Asahi Dragontrail staklom. Kako bi dizajnerski bio što privlačniji i tanji, za modeliranje rubova i okvira koristili su poznatu automatiziranu CNC tehnologiju, tako da je K6000 Plus i tanji i lakši od modela K6000 Pro.

Drugi element koji treba naglasiti je stražnja kamera od 16 MP i sa Omnivision OV16880 senzorom i s brzim faznim auto fokusom (PDAF). I prednja kamera je zanimljiva, ima 8 MP i širokokutna je (80°) tako da ćete bez problema moći snimiti grupne selfie fotke. Isto tako, primjećujemo kako kamere nisu interpolirane, ovo su njihove prave vrijednosti.

I na kraju spomenimo nešto što nas često pitate. Novi Oukitel K6000 Plus je prvi kompanijin smartfon koji ima ugrađen žiroskop, a koji je itekako koristan dodatak za smartfone jer ga možete iskoristiti za puno toga – vježbanje, video igre, kompas i virtualnu stvarnost (VR).

Saznajemo kako će se Oukitel K6000 Plus u prodaji pojaviti krajem ožujka, a dodatne informacije će se pojaviti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.