OUKITEL K6000: još jedan smartfon sa mega baterijom

Fotografija članka: OUKITEL K6000: još jedan smartfon sa mega baterijom

Kompanija OUKITEL je predstavila svoj najnoviji pametni telefon naziva K6000 koji je opremljen ogromnom baterijom kapaciteta 6.000 mAh.

Oglas

Proizvođači ovog smartfona tvrde kako zahvaljujući svojoj velikoj bateriji ovaj uređaj može raditi čak 10 dana bez punjenja baterije ukoliko se koristi power saving način rada, zatim može raditi 40 dana na standby modu ili čak 46 sati može neprekidno reproducirati vašu omiljenu glazbu. Ovo su zaista impresivne brojke za jedan pametni telefon, a ono što nam preostaje kao korisnicima je vidjeti hoće li OUKITEL K6000 to zaista moći ostvariti.

Baterija ovog K6000 modela dolazi sa podrškom za brzo punjenje zahvaljujući svom 9V/2A punjaču te omogućuje korisniku 2 sata razgovora na 2G mreži nakon samo 5 minuta punjenja.

Vrijedi spomenuti kako je ovaj smartfon sposoban i za reverzibilno punjenje, što znači da se može koristiti za punjenje drugih uređaja kao što su drugi smartfoni. Informacije kao što su pune specifikacije i cijena OUKITEL K6000 smartfona još nisu otkrivene, ali se nadamo da će biti impresivne poput njegove baterije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.