Oukitel K5 nudi veliku bateriju, 18:9 ekran i lijepi dizajn

Fotografija članka: Oukitel K5 nudi veliku bateriju, 18:9 ekran i lijepi dizajn

Sve popularnija kineska kompanija Oukitel za službenu premijeru sprema još jedan uređaj povoljnije cijene, lijepog dizajna te veoma dobrih karakteristika.

Oglas

Kao i sve ostale kompanije koje žele biti u trendu i Oukitel će tržištu ponuditi još jedan uređaj sa ekranom 18:9 formata koji će uz to imati još neke poželjne karakteristike kao što je na primjer baterija velikog kapaciteta.

Oukitel K5 kao novi član kompanijine K serije smartfona nudi veliki 5.7-inčni ekran HD+ rezolucije koji je prekriven danas već nezaobilaznim 2.5D zakrivljenim staklom. Za jedan do dva dana autonomije ovog pametnog telefona pri nekom normalnom, umjerenom korištenju brinut će baterija kapaciteta 4.000 mAh. I dalje slijedeći nove trendove Oukitel K5 nudi dvostruku stražnju kameru koja će raspolagati senzorima od 13 MP i 2 MP, dok će prednja selfie kamera imati senzor od 5 MP.

Hardversku stranu priče pokriva četverojezgreni MediaTek MT6737T procesor koji dolazi u kombinaciji sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Iako se još nije službeno objavila cijena ovog smartfona, pretpostavka je da će biti povoljna kao i ostali kompanijin proizvodi, a uređaj bi se na tržištu trebao naći najkasnije početkom prosinca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.