Oukitel K4000 Plus – smartfon s novim sustavom zaštite privatnosti

Fotografija članka: Oukitel K4000 Plus – smartfon s novim sustavom zaštite privatnosti

Sigurno vam ne bi bilo svejedno da vam netko neovlašteno upadne u vaš pametni telefon i ukrade vaše privatne, možda i poslovne podatke. Novi Oukitel K4000 Plus ima novi sustav privatnosti i vrlo izdržljivi ekran.

Oglas

Sve se češće pojavljuju novinski ili internetski naslovi koji govore o krađi fotografija, osobnih ili poslovnih podataka, a što može napraviti veliku štetu kako osobama tako i tvrtkama. Pitanje je zašto je to tako, odnosno odakle podaci cure? Sve ćete češće vidjeti kako je mnogo podataka ukradeno upravo s pametnih telefona.

Kako su pametni telefoni postali privatna svojina koju ne želimo dijeliti s drugima, isto vrijedi i za podatke koji se nalaze na tim istim uređajima. To je jedna od točaka na koju će se sve više morati fokusirati sami korisnici, ali i proizvođači smartfona. Kako bi riješili ovaj problem, u Oukitelu su odlučili predstaviti pametni telefon koji rješava ove probleme. Novi Oukitel K4000 Plus je pametnih telefon s sustavom zaštite podataka, ali i sa vrlo izdržljivim ekranom.

Naime, Oukitel je počeo razvijati novi operativni sustav za model K4000 Plus, a jedna od ključnih karika je upravo sustav privatnosti i zaštite podataka. Kako to sve funkcionira u na novom pametnom telefonu možete vidjeti na video prilogu niže.

Novi Oukitel OS, ili kako će se već zvati, bit će neovisan od normalnog operativnog sustava. Unutar njega ćete moći pohraniti svoje privatne podatke, zapise, fotografije, video, aplikacije kao što su email, Skype i slične, kao i kontakte, pozive i poruke. Sve one podatke za koje ne želite da ih drugi vide, moći ćete pohraniti u ovaj sigurni operativni sustav, a što neće utjecati na rad aplikacija u nezaštićenom dijelu operativnog sustava.

Kako bi zaštitili sve podatke u ovoj sigurnoj zoni, moći ćete ih sakriti tako da ih nećete moći vidjeti u nezaštićenom dijelu. Isto tako, moći ćete kreirati i lažne sustave privatnosti kako bi zaštitili one prave. Uglavnom, mogućnosti su razne i vrlo korisne.

Svakoj je osobi sigurno važno imati vlastiti prostor kojem ne može pristupiti nitko i gdje možete bez straha pohraniti svoje osobne podatke. Oukitel K4000 Plus je dizajniran kako bi zadovoljio upravo ove potrebe. U kombinaciji s novim sigurnosnim sustavom može raditi i čitač otiska prsta koji se nalazi u Home tipki ispod ekrana.

Novi Oukitel K4000 Plus je nadograđena inačica vrlo popularnog modela K4000, a više će se informacija uskoro pojaviti i na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.